Keressünk párt az interneten

Itt az új év, új fogadalmak, új lehetőségek, sőt vannak, akiknek új kapcsolatot is hoz. Természetesen 2019-ben sem éri meg várni a sült galambot, hanem igenis tenni azért, hogy bekövetkezzen amire várunk.

 
Ma már a társkeresésnek is számtalan módját ismerjük, gondoljunk csak a különböző randi appokra, de akár az internetes társkeresőt is alapul vehetjük.

Komoly kapcsolat?

Ahogy a hétköznapokban, ahol az első benyomás nagyon fontos, ugyanígy a társkeresőkön is számít milyen profilt csinálunk magunknak. Elvégre mindenki ezáltal fog megismerni minket, vagy épp ellenkezőleg. Épp ezért elengedhetetlen egy talpraesett és vagány bemutatkozás, valamint néhány belevaló fotó a profilunkba. Ehhez nem kell más, mint egy jó frizura, egy jó smink és egy jó barát, aki elkészíti a képeket. Persze, az a jó, ha a bemutatkozásunk is ütős, mivel ezzel sokak figyelmét felkelthetjük.

Ha valamelyik felhasználóval kölcsönös a szimpátia, akkor néhány ismerkedő beszélgetés után nincs más hátra, mint a személyes találkozás, vagyis az első randi lehetősége. Az erre adott válaszból már tudhatjuk is, hogy hányadán is állunk, vagyis az illető mennyire keres komoly kapcsolatot. Természetesen nincs azzal baj, ha nem a nagy őt keressük egy randi oldalon, de ebben fontos, hogy mindkét fél tisztán lásson. Első randi helyszínének ilyen esetben tökéletesen megfelel egy kávézó, vagy egyéb nyilvános hely, mert jobb félni, mint megijedni.

Egy éjszaka

Az sem szégyen, ha alkalmi partnert keresünk egy-egy ilyen applikációval, hiszen nagyon sokan vannak ezzel így. Szingli nők és férfiak százai regisztrálnak egy, vagy több izgalmas este reményében. De hiába ilyen egyszerű, itt is szükségünk lehet néhány tippre, ha igazán jó időtöltésre vágyunk.



Vegyük például a Tindert. Ebben az esetben is fontos, hogy egy jó kép legyen fönt rólunk, hiszen csak így kelthetjük fel a többiek érdeklődését. Célszerű minél több képet feltölteni, hiszen ezzel érhetjük el, hogy az ellenkező nem képviselői randizni kívánjanak velünk. Természetesen itt sem csak a látvány a lényeg. Érdemes egy értékelhető profilt készíteni, hogy ne csak egy üres babát lássanak, hiszen akár még az igazit is megtalálhatjuk itt. Éppen ezért picit érdemes megmutatni magunkból valamit - na nem abban az értelemben- így a másik fél eldöntheti, hogy érdekeljük- e, vagy sem.

Bár azt gondolnánk, hogy csak a szex miatt keresik a Tinder jellegű appokat, meglepő, de gyakran előfordul, hogy egy komolyabb kapcsolat lesz az egyéjszakás kalandnak induló ismerkedésből.

Az egyik legnagyobb előnyük a randi appoknak, hogy nincs semmi kötelezettség, bármikor kiszállhatunk, de közben kellemesen tölthetjük az időt mások profiljának a csekkolásával.