Hol tartsunk szülinapot gyerekeknek?

Akinek gyermeke van tudja, hogy közel sem olyan egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt egy fergeteges szülinapi bulihoz. Budapesten még könnyebb helyzetben vannak a szülők, de áttekintjük a vonzáskörzetében található lehetőségeket is.

 A születésnap minden gyermek életében fontos állomás, hiszen idősebbek, talán komolyabbak is lettek egy kicsit. Az első az egyik legemlékezetesebb a szülők számára, hiszen látható jele van annak, hogy nő a csemetéjük. Persze idővel egyre gyakoribbá válnak a szülinapi bulik, mivel közösségbe kerülve óhatatlanul is idomulnak egymáshoz és némi versengés is kialakulhat, hogy kinek és hol rendeznek születésnapi bulit. Ehhez lehet csatlakozni vagy kimaradni belőle, egy biztos, a gyerekek imádják ha szülinapjuk van.

A gyerekek szülinapi bulijának milyenségét nagyban befolyásolja a gyermek érdeklődési köre, a helyszíntől való távolság és a szülők pénztárcája. Talán ennek köszönhető, hogy 10 éves korig még kicsit egyszerűbbek a választási lehetőségek, vagyis a játszóház a tuti befutó. 10 éves kor felett pedig jellemzőbb helyszínek a szabadulószobák, illetve a gokart pályák, sőt, akár a kalandparkok is.

Helyszínek, amik szóba jöhetnek

Az első, hogyha otthon tartanánk a bulit, akkor szóba jöhet a pizsamaparti, de ha segítség kell, nincs más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot a Luxury Event csapatával, akik igény esetén felfújható óriási játékot, vendégművészeket, pl. bohócot, bűvészt biztosítanak számunkra.

A kisebbeknek óriási élmény lehet a Fusion Élmény és Rendezvényközpont, ahol korosztálytól függően tematikus szoba várja a gyerekeket. Kifulladásig használhatják a trambulinokat, légvárakat, szivacslabdás ágyúkat, labirintusokat. Az egészen piciket pedig a biztonságos babasarok várja egy kis mókára. A szülinapra az elkülönített teremben, akár a kedvenc mesehősök is betoppanhatnak, ha úgy hozza a sors.



Ha inkább szabadtéren tartanánk a bulit, akkor nagyszerű helyszín lehet a Nádas Pihenőpark, ahol a gyerekek előszeretettel próbálják ki magukat a helyi kalandparkban és kötélpályákon. Sőt, pancsolási lehetőség is adott a tóban, nem beszélve a különböző csúszdákról és légvárakról.

Kicsit nagyobbaknak biztosíthat különleges szülinapi élményt a Roham Budapest Rendezvényhajón, mivel egy dunai városnézés keretében tarthatják meg a születésnapi bulit.

Az idősebb korosztály számára nagy kedvenc lehet a Trap Factory a számos szabadulószobájával. Általában 4-6 fős csapatokkal indulhatnak a résztvevők a szobákban lévő feladatok megoldására, sőt, ha nagyobb a társaság, akár a verseny sem kizárt. Ez az a légkör, ami remek csapatépítés is egyszerre, hiszen a hangulat magával ragadja az ünneplőket, így pedig könnyen elfelejthetik, hogy végül is ez mégiscsak egy szülinapi buli.