Csomagajánlatok közötti választás

A csomagajánlatok nem a mai kor találmányai, csak napjainkban kapták meg ezt a megnevezést. Csomagajánlatnak nevezhetünk bármit, ahol több termék vagy szolgáltatás együtt olcsóbban alapon kerül meghirdetésre. A csomagajánlatok mindig jó ajánlatok, ha már csak a csomag egy elemével szimpatizálunk, miért ne vetnénk bele magunkat az ajánlat többi lehetőségébe is?

 
A csomagajánlatok típusai

Vannak lényegében kisebb és nagyobb csomagok is. Természetesen a bennük foglalt szolgáltatások bővülésével a csomag ára mégsem nagyon növekszik meg. Tehát érdemes a kicsit nagyobb színvonalú, a legtöbbször prémium megnevezésen futó csomagot választani.

A több szolgáltatással rendelkező csomagot is érdemes számításba venni, mivel több extrával fognak minket a program folyamán elkényeztetni. Ha már egyszer arra adjuk a fejünket, hogy meglepjük magunkat, családunkat vagy barátainkat egy ilyen élménnyel, ne fosszunk meg magunkat semmitől.

A legjobb csomagajánlatok

A legjobb ajánlatok a kedvező áraik mellett a többrétegű szolgáltatásokkal is várnak bennünket. A tavaszi, budapesti, egy napos, teljes körű lehetőségek közül a Rudas Bistro csomagajánlataira hívjuk fel a figyelmet.

Az étterem a közismert Rudas Gyógyfürdőben kapott helyet. A Budapest szívében elhelyezkedő komplexum csomagjában a világörökség részét képező budai panoráma megtekintése is szerepel. A gyönyörű kilátás az étterem minden helyiségéből, sőt a teraszról is szemkápráztató látványt nyújt.



A napi felfrissülési csomagban természetesen az egész napos fürdőbelépő is szerepel, melynek keretein belül a frissen megnyitott szaunavilág és az uszoda részleg is a rendelkezésünkre áll reggel nyolc órától egészen este tíz óráig. Ne felejtkezzünk meg a fürdő medencéiből is megtekinteni Budapest város egyedi panorámáját. A legkisebb ajánlatuk EXTRA BRUNCH fantázianéven fut. Ennek keretében az étterem a’la cart menüjéről 3 fogást és a gyógyfürdő wellness részlegének szolgáltatásait kaphatjuk meg,köztük a Szauna Világ és a Panoráma Medence nyújtotta kényeztetéseket.

E csomag mellett még a Prémium Brunch és Gastro-Wellness Brunch ajánlatok közül választhatunk. Mindkét csomagban megtalálható a fürdőbelépő, és természetesen az étterem jóvoltából ez étkezéssel egybekötött.

A prémium csomag keretén belül sokkal többet kaphatunk. Ebben a három fogásos menü ebédünk fogásai mellé még a Chef ajánlata is ránk vár. Ha az EXTRA Brunch-ot választanánk, akkor kimaradunk a mesterszakács egyedileg elkészített ételspecialitásából. Pedig ezek azok az egyedi ízlésvilágban készült ételspecialitások, melyek megkóstolásával nyerhetünk betekintést az igazi szakácsok kezeinek tökéletes munkájába.

Látogasson el a Rudas Gyógyfürdőbe, élvezze az 1500 méter mélyről feltörő Juventus termálvíz gyógyító hatását, és adjon helyet a kulináris élvezeteknek a Rudas Bistro vendéglátásában.