Pedikűrösnek készülsz? Ez a tanfolyam neked való!

Egy igazán fantasztikus tanfolyammal vár Téged a StudioFlash csapata, ugyanis pedikűrös tanfolyamot indítanak. Így lehetőséged adódik, hogy kitanuld ezt a jelenleg hiányszakmát.

 
Tanfolyam információk

A tanfolyam kis létszámú csoportokkal indul, így az oktatók maximális alapossággal tudnak tanítani. A képzés tananyagát képezi a kézi, esztétikai pedikűr szabályainak megismerése, a kéziszerszámok használatának elsajátítása, a bőrtípusok és a kizáró tényezők ismertetése.

A pedikűrös tanfolyam elsősorban gyakorlati oktatáson alapszik, a gyakorlat mellett azonban átfogó elméleti és technikai tanítás is zajlik.

A tanfolyam előnyei


A szakmai oktatás ára igen kedvező, ugyanis mindössze 29 500 Ft-ért beiratkozhatsz a StudioFlash képzésére. Pedikűrös modellre sem lesz szükséged, mert a tanfolyamra jelentkezők párban dolgoznak. Az oktatást követően lehetőséged van folyamatos szakmai konzultációra az oktatókkal. A tanfolyam egy elméleti szintfelmérővel zárul, a képzés sikeres elvégzéséről pedig minden tanuló kap egy névre szóló, exkluzív igazolást, amely 5 000 forintos térítési díj ellenében bármilyen nyelven igényelhető.


A tanfolyam végeztével pedig természetesen lehetőséged van megvásárolni minden eszközt, amelyre szükséged lehet akár hobbiból érdekel a pedikűrözés, akár saját szalon nyitását tervezgeted.

Mit hozz magaddal?

A képzés második napjától majd szükséged lesz egy papucsra, egy darab kisméretű törölközőre és 1 tekercs papírtörlőre. Valamint vidd magaddal egyik kedvenc körömlakkodat is.

A tanfolyam tematikája

● Viselkedés és etika
● Ideális munkakörülmények, munkavédelmi előírások, ÁNTSZ szabályok
● Pedikűr eszközök megismerése (kezelés, karbantartás, fertőtlenítés)
● A láb bőrének jellemzői; csontjai és ízületei
● A láb ortopédiai elváltozásai (bütyök, kalapácsujj, tyúkszem)
● Keringési zavarok
● A kézi lábápolás menete
● Lábápolás kizáró tényezői
● Üdítő masszázs

Jelentkezz az induló tanfolyamok bármelyikére. Választhatsz hétvégi és hétköznapi oktatások közül is. Előbbi esetében három egymást követő szombaton vagy vasárnap lesz a képzés 10 és 15 óra között, míg hétköznapokon hétfő-kedd-szerda és szerda-csütörtök-péntek kombinációjával zajlik a képzés, szintén 10 órától 15 óráig. Mivel a képzéseknek van egy maximum létszáma, a jelentkezések a befizetések sorrendjében fixálódnak.

A beiratkozás menete

A tanfolyamra online tudsz jelentkezni a StudioFlash weboldalán. A jelentkezést követően 10 000 forint előleg befizetésére vagy köteles személyesen a 2. kerületi oktatóközpontban vagy banki átutalással. A fennmaradó 19 500 forintot majd a helyszínen tudod befizetni a képzés indulásakor.

A StudioFlash vár minden érdeklődőt, aki szeretné elsajátítani a szakma csínját bínját.