Önkéntes szolgáltatások fokozzák a közösség boldogságát és jólétét

Guyun város az önkéntes szolgáltatásokra összpontosít és kihasználja egyedi előnyeit az idősek, a fiatalok, a nehéz körülmények között élők szolgálatában és a társadalom igényeinek kielégítésében. A város sokféle különleges polgári gyakorlati önkéntes tevékenységeket szervez, konkrét tettekkel terjesztve a melegséget és a civilizációt.

Guyun városa 11 városi polgári gyakorlati önkéntes csapatot és 144 falusi szolgáltató csapatot hozott létre. 2023-ban több mint kétezer önkéntes szolgáltatást hajtottak végre mind városi, mind falusi szinten, több mint hatezer résztvevővel. 

Guyun városa ragaszkodik az önkéntes szolgáltatások és a kulcsfontosságú feladatok integrálásához, a társadalmi kormányzás erősítéséhez és a közösség igényeinek kielégítéséhez. Az önkénteseket rendszeresen szervezik látogatásokra, ahol meghallgatják a közösség aggályait WeChat-en és telefonon keresztül, „személyre szabott” önkéntes szolgáltatási menüt kínálva. 

A sebezhető csoportok szolgálatára összpontosítva olyan tematikus önkéntes tevékenységeket végeznek, mint a „Melegség az Alkony Éveiben”, „Nagy Kezek Fogják a Kicsi Kezeket” és a „Szeretet Terjesztése, Felmelegítve a Felhő Várost”. Ezek a tevékenységek érzelmi támogatást, eszmények és hitek népszerűsítését, életbeli segítséget, mentális egészségnevelést és jogi segítségnyújtást foglalnak magukban, így a polgári gyakorlati önkéntes szolgáltatásokat pontosabbá, kényelmesebbé és rendszeresebbé teszik.

Ez a kezdeményezés egyöntetű dicséretet kapott a közösségtől. A segítő önkéntes szolgáltatások nemcsak barátságot és civilizációt közvetítenek, hanem folyamatosan erősítik a társadalmi etoszt, elősegítik a társadalmi harmóniát, javítják az üzleti környezetet és szilárd alapot teremtenek Guyun magas minőségű gazdasági és társadalmi fejlődéséhez.

A jövőben Guyun továbbra is elő kívánja mozdítani különleges önkéntes szolgáltatásainak létrehozását. jHasználni kívánja a polgári gyakorlati önkéntes szolgáltatási központokat és állomásokat, valamint több magas minőségű önkéntes szolgáltatási projektet fejleszt. Ezek az erőfeszítések arra irányulnak, hogy tovább növeljék a közösség boldogságát és jólétét, erőteljes lelki erőt adva Guyun gazdaságának és társadalmának.