2024. március 29. - Auguszta

Prince Párizsban

Prince két koncertet ad vasárnap a párizsi Grand Palais kiállítócsarnokban. Az amerikai énekes a Chanel keddi divatbemutatóján szeretett bele a helyszínbe, majd másnap bejelentette: ott fog fellépni.
2009. október 10. szombat 08:12 - HírExtra
A vasárnap délután 5 órakor és este 10 órakor kezdődő koncertekre péntek délelőtt interneten kezdték árusítani a jegyeket, s 77 perc alatt elkelt mind a 11 ezer hely.
A dupla koncert ötlete kedden született, amikor a popherceg a Chanel divatbemutatójának vendégeként belépett a Champs-Elysées és a Szajna között magasodó acél-üveg kiállítócsarnokba, amely az 1900-as világkiállításra épült.

A bemutató végén a világsztár azzal ment oda a kulturális intézmény igazgatójához, hogy a hét végén ezen a "csodálatos helyen" szeretne koncertezni.

"Meglátva a nappali fényeket az üvegen, kétrészes koncertet képzelt el: az egyiket nappal, a másikat este" - mondta Jean-Paul Cluzel igazgató a France Info hírrádióban. Hozzátette: "Gondolja, hogy egy pillanatig is haboztam, mielőtt igent mondtam egy ilyen terv hallatán? Nincsen sok Prince-hez fogható (művész) manapság. Egy kicsit olyan ő, mint Marlene Dietrich, Edith Piaf, nagy művész".

Prince szerdán jelentette be, hogy All Day, All Night címmel két koncertet ad az üvegcsarnokban. Koncertenként 5500 jegyet adtak el, az állóhelyeket 99 eurós (27 ezer forintos), az ülőhelyeket 149 eurós (40 ezer forintos) áron, de péntek délután a világhálón már több mint 500 euróért (135 ezer forintért) is kínáltak jegyeket.

A világsztár hasonló módon, egyik napról a másikra szervezett augusztusban koncertet a Monte Carló-i operában, amely a párizsi Garnier Opera mintájára épült 1878-ban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását