2024. április 16. - Csongor

Vegye meg Monroe villáját!

Megvásárolható Marilyn Monroe utolsó villája, amelyben csaknem ötven évvel ezelőtt holtan találták az amerikai színésznőt.
2010. július 14. szerda 16:17 - HírExtra
A Los Angeles Times című napilap információi szerint 3,6 millió dollárt (hozzávetőleg 788 millió forintot) kell fizetnie annak, aki a Hollywood közelében lévő előkelő helységben, Brentwoodban álló, spanyol stílusú házban szeretne élni. Az 1929-ben épült, négy hálószobás házhoz úszómedence és hatalmas kert is tartozik. A villa egy nyugodt zsákutca végén áll, magas fallal körülvéve.

A lap szerint Monroe egykor 75 ezer dollárt fizetett a házért. Arról, hogy a színésznő halála után eddig ki birtokolta az ingatlant, nincsenek információk.

A halott szőke szexbálványra az 1962. augusztus 5-re virradó éjszaka bukkantak hálószobájában. A gyomrában és vérében talált barbitursav és számos gyógyszeralapanyag maradványából arra következtettek, hogy Monroe túl sok gyógyszert beszedve öngyilkosságot követett el.

A hivatalosan megállapított halálokot azonban nem mindenki fogadja el. Sokan feltételezik mindmáig, hogy a színésznőt a Kennedy-testvérekhez fűződő állítólagos kapcsolata miatt megölték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását