2024. március 29. - Auguszta

Dubcek bujdosásának zsaruk vetettek véget

Rendőrkézre került Bochkorék barátja. Dubovsky László, közismertebb nevén Dubcek, ötven napig bujkált a rendőri rajtaütés elöl.
2010. szeptember 3. péntek 12:07 - HírExtra
A szlovákiai Tornalja polgármester több évig felhőtlen munka-és baráti viszonyt ápolt Bochkorékkal. Most hűtlen kezelés vádja miatt körözte a rendőrség. A jó humorral megáldott, külhoni rádiós ötven napig tudott meglógni a rendőrök vasszigora elöl. A szemfüles nyomozók tegnap délután fél egykor lefülelték a szlovákiai Gömörhorkán és az akció eredményeképp őrizetbe vették. A bujdosó időszak alatt Dubcek egy vállalkozó ismerősének szüleinél lumpolt.

Többek között az is közrejátszhatott Dubcek elfogásához, hogy a napokban váratlan tettre vetemedett. Betelefonált a Bumeráng stúdiójába. Onnantól kezdve már könnyedén elkaphatták a körözött gazembert.

Az adás alatt a következőket mondta a szlovákiai viccmester:

– Szökésben vagyok. Most ti vagytok az elsők, akikhez bejelentkezem. A lelkiismeretem tiszta, így optimista vagyok. Nagy port kavarhat az ügy. Elképzelhető, hogy a jövő héten személyesen is megjelenek valamelyik állomásotokon.

Bochkor Gábort megdöbbent a hír hallatán, miszerint jó cimboráját letartóztatták.

A Bumeráng sztárja elmondta, hogy a kétségbeejtő információról most hall először. Leszögezte, hogy ha az állított vádak igazak, akkor is Dubcek örökre a barátuk marad. Ha bűnös, akkor a bűnt városa javára követte el. A sztár a régi szép időkről nosztalgiázott. Beszámolt arról, hogy mikor megismerkedtek a tréfamesterrel , akkor csupán egy mezei tanárember volt. Ereje teljében levő fiatalemberként fikarcnyit sem érdekelte a pénzhajhászás vagy az üres külsőségek csábítása.

Bochkor, haverjának jellemét az egekig magasztalta.

"Az egyik legszerényebb férfiú, akit valaha ismertem, és akkor is az maradt, amikor polgármesteri pozícióba került. A múlt héten küldött néhány SMS-t, amiben kifejtette, hogy tisztázni fogja magát. Az ártatlanság vélelmében drukkolunk neki, és továbbra is szívesen látjuk."

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását