2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jól kezdtünk az EB-n

A feljutást célul kitűző magyar férfi és női curling-válogatott közül a férfiak három győzelemmel kezdték a norvégiai Stavangerben zajló Európa-bajnokságot, míg a nők négy meccs után 2-2 sikerrel és vereséggel állnak.
2013. november 25. hétfő 09:50 - HírExtra
Az Ézsöl Gábor vezette férfi csapat - az Eb honlapja szerint - pénteki első meccsén az osztrákokat győzte le 13-0-ra, majd szombaton a litvánokat 8-6-ra. A vasárnapi harmadik meccsen 10-8-re győzött a lengyel válogatott ellen.

A női csapat, melynek Szekeres Ildikó a befejező embere (skip), ugyancsak sikerrel rajtolt a lengyelek 12-6-os szombati legyőzésével, később azonban 8-4-ra kikapott Ausztria legjobbjaitól. A vasárnapi két mérkőzése közül előbb 3-1-re verte a spanyolokat, este pedig 8-6-ra kikapott a finnektől
A B csoportból a férfiaknál - 16 csapatból - és a nőknél (10 csapat) is az első két-két helyezett jut fel az élvonalnak számító A csoportba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását