2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vasúttörténeti Park és nyuszikeresés

Ismét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.
2017. április 14. péntek 11:10 - HírExtra

Az egész napos rendezvényen számos kézműves és hagyományőrző program közül válogathatnak a családok - közölte a Vassúttörténeti Park az MTI-vel.

A gyerekeknek szóló húsvéti nyuszikeresés során a parkban elrejtett, fából készült tapsifüleseket kell megtalálniuk és összegyűjteniük a résztvevőknek apró ajándékokért.

A kreatív sarokban az ünnepi dekorációk elkészítése mellett a tojásfestést és az írókázást próbálhatják ki a látogatók. Néptáncbemutatóval várja a közönséget a Csurgó együttes és Kovácsovics Fruzsina, de bemutatkozik a Picur viaDal nyertes zenekara is.

A park állandó programjai közül ezen a napon is ki lehet próbálni a hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokat mutatnak be.

A rendezvényen hirdetik ki a Picur Rádió Picur viaDal elnevezésű zenekari versenyének eredményét is - írták a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását