2024. március 29. - Auguszta

Kárpátok Maradonája szerint látványosan fejlődünk

Gheorghe Hagi, a románok legendás labdarúgója szerint a sikerhez tudatos szakmai munkára és türelemre van szükség.
2017. június 11. vasárnap 08:34 - HírExtra
 

Az 52 éves szakember - aki Budapesten egy utánpótlástornának volt a díszvendége - az M1 aktuális csatornának elmondta, figyelemmel kíséri a magyar labdarúgást, melynek fejlődéséért véleménye szerint rengetegen dolgoznak. A "Kárpátok Maradonája" úgy véli, a magyar futball látványosabban fejlődik, mint a román.

"A teljesítményhez idő kell és tudatos építkezés. Jól meg kell szervezni a munkát, és tudatos szakmai tervekre van szükség. Csak így lehet a csúcsra érni. Én is látom, hogy jelenleg nem könnyű, de türelmesnek kell lennünk" - válaszolta a 125-szörös román válogatott Hagi arra a kérdésre, hogy mikor lehet kimagasló eredményekre számítani.

"A győzelem és a vereség csak egy napig tart. Ha győzöl, egy napig örülsz, és a szenvedés sem tart tovább, ha éppen elveszítesz egy mérkőzést. Ennél viszont sokkal fontosabb a kitartás és a motiváció. Elemezni kell a helyzetet, bízni a teljesítményben. Ez lehet a siker kulcsa" - tette hozzá.
Hagi ebben az idényben csapatával, a Viitorul Constantával megnyerte román bajnokságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását