2024. március 29. - Auguszta

Megfakult az MSZP

Galló Béla politológus szerint az MSZP intellektuális és morális tartása is megfakult az elmúlt években, a párton belüli feszültség az elmúlt 15-20 év következménye.
2017. augusztus 23. szerda 13:03 - HírExtra
 
A politológus az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában úgy vélte, az MSZP még mindig nem nézett szembe a 2010-es parlamenti választásokon elszenvedett vereségével, Gyurcsány Ferenc MSZP-ből való kiválásával és annak következményeivel.

Galló Béla szerint az MSZP intellektuális és morális tartása megfakult, éppen ezért minden kritika, ami a kormányt célozza, a társadalom felé nézve nem hiteles. Az MSZP kétségbeesve keresi a kiutat ebből a csapdahelyzetből, azonban ahány párton belüli megnyilatkozás, annyiféle koncepció bontakozik ki - értékelt.

A Jobbikról a politológus azt mondta, a párt nagyon elszánt, és a második ellenzéki párt szerepére készülve ádáz küzdelmet vív a MSZP-vel. Ám ezek a pártok anélkül nem foghatnak össze, hogy ne csökkenjen a szavazótáboruk - jegyezte meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását