2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fucsovics a negyeddöntőben

Fucsovics Márton mindössze nyolc perc alatt bejutott a negyeddöntőbe az 1,8 millió euró (554 millió forint) összdíjazású keménypályás bázeli férfi tenisztornán.
2017. október 26. csütörtök 14:14 - HírExtra
 
A világranglistán századik magyar két selejtezős győzelemmel került fel a verseny főtáblájára, ahol a szerdai nyitókörben bravúrral 6:0, 6:1-re verte az ATP-rangsorban 50 hellyel előtte álló Jared Donaldsont. A csütörtöki nyolcaddöntőben az argentin Leonardo Mayer (52.) várt rá, aki előzőleg a nyolcadik helyen kiemelt német Mischa Zverevet búcsúztatta.

Első összecsapásukon a 25 éves Fucsovics semmire hozta a szerváját, majd rögtön elvette a sokat rontó dél-amerikaiét, aki nemsokára összetörte az ütőjét dühében. Az első három gém során a 30 éves Mayer - aki júliusban aratta második ATP-tornagyőzelmét Hamburgban - összesen két labdamenetet nyert.

A pihenő alatt a tavaly Davis Kupa-győztes argentin odahívatta az orvost, majd az ATP illetékesét is, aztán kezet fogott a játékvezetővel és Fucsoviccsal, jelezve, hogy nem tudja folytatni a meccset.

A magyar DK-válogatott vezére pénteken a nyolc között a második helyen kiemelt Marin Ciliccsel (4.) vagy a szintén horvát Borna Coriccsal (54.) találkozik.

Eredmény az ATP honlapja alapján:
nyolcaddöntő:
--------------
Fucsovics Márton-Leonardo Mayer (argentin) 3:0-nál Mayer feladta
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását