2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ewan McGregor horrorban tolja

Ewan McGregor alakítja Jack Nicholson már felnőtt fiát a Ragyogás című legendás horrorfilm folytatásában - számolt be róla a The Hollywood Reporter.
2018. június 14. csütörtök 12:24 - HírExtra
 

Stephen King 2013-ban publikálta Ragyogás című 1977-es regénye folytatását. Az Álom doktor című könyv filmes adaptációja most a Warner Bros. stúdióban készül.

A Ragyogásból Stanley Kubrick rendezésében 1980-ban született a filmes feldolgozás Jack Nicholson főszereplésével, amely a horrorműfaj egyik meghatározó klasszikusa lett.

McGregor a Nicholson alakította apa felnőtt fiát játssza az Álom doktorban. A filmet Mike Flanagan rendezi, aki korábban a Netflixnek már forgatott egy King-filmet, a Gerald's Game című drámát.

A történetben az egykori alkoholista Dan Torrance (McGregor) egy hospice-ban dolgozik, ahol újraéledő különleges képességével segít a haldokló betegeken, ezért álomdoktornak becézik.

Élete azonban újabb fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kislánnyal, Abra Stone-nal, akinek különleges képességei miatt menekülnie kell üldözői elől. A küzdelem csúcspontját a hírhedt Panoráma hotelben éri el, amely egykor a Ragyogás helyszíne volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását