2024. április 19. - Emma

Alapkőletétel történt

Lerakták a Millennium Gardens irodaépület alapkövét pénteken Budapesten a Millennium Városközpontban, a 2020-as várható átadást követően a kétszárnyas épület mintegy 37 000 négyzetméter bérbeadható irodaterülettel és több mint 600 parkolóhellyel várja a bérlőket - közölte a TriGranit az MTI-vel.
2018. június 15. péntek 15:15 - HírExtra
 

A tájékoztatás szerint az A-kategóriás, 10 emeletes épületben több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló is létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel, továbbá a környezettudatosság jegyében az irodaépület elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezik majd.
A beruházás értékét a cég nem közölte.

Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója a közleményben kiemelte, a Millennium Gardens irodaépület 2011 óta az első Magyarországon megvalósuló TriGranit fejlesztés. Az ingatlanfejlesztő cég továbbra is aktív marad külföldön, közép-európai irodafejlesztési projektjeik a Millennium Gardenssel együtt elérik a 107 000 négyzetmétert.

A TriGranit közölte, a közép-európai régióban 4 irodafejlesztés indításán dolgoznak. A Millennium Gardens irodaépület mellett jelenleg folyamatban van Krakkóban a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum nyolcadik, H épületének kivitelezése 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel, a B4B I épületének építési munkálatai szintén 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel várhatóan jövő évben indulnak el.

A Silesia Towers kivitelezése is elindulhat a lengyelországi Katowicében a közeljövőben. A két elemből álló épületegyüttes a korábbi TriGranit fejlesztésű Silesia City Center mellett helyezkedik majd el, összesen 40 000 négyzetméternyi bérbeadható területtel bővítve a város irodakínálatát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását