2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Új pilóta az OXXO Racing-nél

Új pilótával folytatja az EB szereplést Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres EB győztes, kétszeres angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team. Az új versenyző nevét hamarosan bejelentik.
2018. július 19. csütörtök 08:56 - HírExtra
 

Az OXXO Hungary Truck Racing Team azért döntött szezon közben új pilóta szerződtetése mellett, mert az eddigi futamok alatt egyértelműen kiderült, hogy eddigi versenyzőjükkel, Ryan-nel nem egyeztek az EB versenyzéssel kapcsolatos elképzelések.

A csapat számára alapítása óta elsődleges cél, hogy a sportág legmagasabb szintű és minőségű szériájában versenyezzen, a brit versenyző azonban kizárólag az angol bajnokságra fókuszálva képzeli el a jövőjét.

- Minden megmérettetés fontos, így a nemzeti bajnokságok is. Nem kizárt, hogy a csapat a jövőben fog is versenyezni ilyen sorozatban. Az OXXO Hungary Truck Racing Teamnek azonban a kezdetek óta az az elsődleges célja, hogy a sportág legmagasabb szintű sorozatában bizonyítson és képviselje a hazánkat. Számunkra az EB szereplés jelent igazi kihívást, ezért olyan versenyzővel fogjuk folytatni, akit hozzánk hasonlóan ugyanaz vezérel: minél jobb eredmény elérése az EB-n – mondta Sárosi Brúnó csapatfőnök, aki hozzátette.

- Ryan az OXXO történelem része marad, szép sikereket éltünk át együtt: a csapat tagjaként kétszeres angol-bajnoki címet ért el és hamarosan a harmadik is elérhető közelségbe kerül, emellett pedig helyt állt az európai-bajnoki sorozatban is. Sok sikert kívánunk neki a jövőben.

Az OXXO Hungary Truck Racing Team hosszú távra tervez: 2018-ban céljuk, hogy hamarosan megnevezett új pilótájukkal kiszámítható, profi és stabil versenyzéssel szerepeljenek az EB-n.
Forrás: OXXO
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását