2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Lakatos Rita újra a keretben

Az irányító Lakatos Rita visszakerült a magyar női kézilabda-válogatott 16 fős keretébe a franciaországi Európa-bajnokság pénteki játéknapja előtt.
2018. december 7. péntek 10:12 - HírExtra
 

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a nyári, debreceni junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott csapatkapitánya Szalai Babett helyét foglalta el a keretben.

A Vác játékosa, Lakatos eddig két csoportmérkőzésen lépett pályára a kontinenstornán, mert a spanyolok elleni találkozó előtt lecserélte őt Kim Rasmussen szövetségi kapitány. A Dunaújváros irányítója, Szalai a horvátok és a spanyolok elleni meccsen kapott lehetőséget, gólt egyikük sem szerzett.

A magyar csapat múlt szombaton 28-25-re kikapott az előző tornán ezüstérmes Hollandiától, majd hétfőn Horvátországot 24-18-ra, szerdán Spanyolországot 32-26-ra legyőzte, így a montbéliard-i C csoport második helyén végzett. A középdöntő II. csoportjában, Nancyban pénteken 21 órától a címvédő norvégokkal, vasárnap a németekkel, majd jövő szerdán a románokkal találkozik a válogatott, onnan az első kettő jut az elődöntőbe, a harmadik helyezett pedig az ötödik helyért játszhat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását