2024. március 29. - Auguszta

Likvidálták a terroristákat

Három, terrortámadásra készülő iszlamista fegyverest öltek meg a biztonsági erők Kabard- és Balkárföd székvárosában, Nalcsikban - közölte az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Központ szerdán a TASZSZ hírügynökséggel.
2019. február 27. szerda 13:20 - HírExtra
 

A kommüniké szerint az akciónak, amelyet az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB) az észak-kaukázusi térségért felelős parancsnoksága hajtotta végre, a biztonsági erők és a lakosság körében nem volt áldozata. A hatóságok szerint a fegyvereseknek felajánlották a megadás lehetőségét, de azok tüzet nyitottak. Búvóhelyükön gépkarabélyokat és lőszert találtak.

Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója októberben azt mondta, hogy tavaly hat terrorcselekményt sikerült megakadályozniuk Oroszország észak-kaukázusi régiójában. Mint mondta, a térségben az év folyamán a szolgálat 50 terroristával végzett, és további 63-at elfogott, 142 bűntársukkal egyetemben. Úgy vélekedett, hogy ennek ellenére továbbra is fennáll a komoly terrorfenyegetés, mert nemzetközi terrorszervezetek ki akarják terjeszteni tevékenységüket erre a régióra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását