2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fényképes bögrék, avagy kezdődjön jól a reggel!

Mikor valaki gondban van azzal, hogy mivel ajándékozza meg a másikat, szinte kézenfekvő dologként ötlik az eszünkbe a fényképes ajándéktárgyak ötlete. Hiszen egyedi, nem valószínű, hogy szembe jön, és nem utolsó sorban személyes ajándék.
2019. március 23. szombat 13:05 - HírExtra
 
Egyedi, fényképes bögre


Egy kedvenc fényképpel díszített bögre még a legnyűgösebb hétfő reggeleket is képes feldobni, könnyedén mosolyt csal az arcunkra. Hiszen olyan képpel díszíthetjük, amit igazán szeretünk, sőt, akár fel is dobhatjuk néhány felirattal vagy éppen emojival. Gondoljunk csak arra, hogy a hűvös, borongós őszi időben egy olyan bögréből kortyolgatjuk a reggeli kávét, amin a nyári eljegyzésünk képe díszeleg. Kinek a szíve ne melegedne fel a kedves emlék látványától?

A Sootersnél többféle alternatíva közül is választhatunk, hiszen számos bögre lehetőséget kínálnak, kezdve a hagyományos daraboktól a színesen át a páros darabokig, és még sok mást. Arról nem is beszélve, hogy kiemelkedően jó minőségű darabokat kaphatunk kézhez. Bár nem törhetetlen, de nem árt neki a mosogatógép, sem pedig a mindennapi használat, ugyanolyan tökéletes marad, mint aznap, mikor megkaptuk. Minden valószínűség szerint ez is közrejátszik az egyediségében és az eszmei értékében is.

Minden alkalomra

Egyedi, fényképes bögrét bármilyen alkalomra készíttethetünk, nem fogunk vele felsülni, mivel elég kicsi az esély arra, hogy az ajándékozott személy mástól is ugyanazt kapja, nem úgy, mint egy könyv vagy akár egy parfüm esetén. Éppen ezért érdemes lassan kitalálni, hogy mi is szerepeljen azon a bögrén, amit ajándékba szánunk mondjuk húsvétra vagy anyák napjára. Népszerűek a zodiákus bögrék, valamint a különböző divatbörék is, amik bár nem a legteljesebb mértékben egyediek, de ettől függetlenül roppant különlegesek.



Egyedivé tehetünk egy fényképes bögrét egy jól megválasztott felirattal, egy frappáns mondattal, esetleg egy célzással vagy épp egy pici - titkos kis összekacsintásra okot adó aprósággal, amit más nem ért.

Például az összetartozás jeleként a különböző vállalatok részéről is jó ötlet, ha egyedi, saját logóval ellátott bögrével lepik meg a munkatársaikat. Ezzel is erősítve a cég iránti hűséget, és mutatva a megbecsülést. Arról nem is beszélve, hogy ha egy ilyen ajándékot adnak, az remek promó a cégnek, hiszen a mindennapi használat során könnyen megtapad az agyban, amit mindig látunk, jelen esetben a logó. Tehát lehet ebből akár 100 darab is, az mégis egyedi, hiszen másnak nincs olyan, csak annak, aki az adott helyen dolgozik.

Tehát kijelenthetjük, hogy a fényképes bögre minden alkalomra jó döntés, amivel nem igazán foghatunk mellé, mert emlékezetes és főleg egyedi ajándék. Nektek van már sajátotok? Ha nincs, itt az alkalom, készítsetek egyet!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását