2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szép bevétel a Dijnetnél

A Díjnet Zrt. tavaly majdnem 30 százalékkal növelte a bevételét, adózott eredménye pedig a négyszeresére nőtt éves összehasonlításban - derül ki a cég hétfői közleményéből.
2019. június 17. hétfő 11:30 - HírExtra
 

Az internetes számlakezelési felületet működtető Díjnet Zrt. bevétele 658,4 millió forintról 844,9 millió forintra, adózott eredménye 45,6 millió forintról 176 millió forintra nőtt. A közgyűlés döntése szerint osztalékot nem fizetnek, a nyereség az eredménytartalékba kerül.

A Díjnet részben a felhasználói kör jelentős bővülésével magyarázza a tavalyi eredményeket. Egyre többen fizetik rajtuk keresztül a közüzemi, telekommunikációs és biztosítási számláikat és a fizetési felület új szolgáltatásokkal bővül. Utóbbiak közül Garamszegi Tamás vezérigazgató az adományozási lehetőségeket és az önkormányzati adók befizetését emelte ki a közlemény szerint. Az alkalmazás az ügyfeleknek és a szolgáltatóknak egyaránt pénzt takarít meg, így a növekedés idén is folytatódhat - tette hozzá.

A Magyar Posta és a Takarék Csoport közös tulajdonában álló Díjnet tavaly 30 szolgáltató számláit kezelte. A fizetési tranzakciók száma majdnem 1 milliós növekedéssel elérte az 5,6 milliót, összértékük 45,2 milliárd forintról 50 milliárd forintra emelkedett egy év alatt. A felhasználók száma megközelíti a 700 ezret.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását