2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kéziszerszámok, melyek minden háztartásban hasznosak lehetnek

Függetlenül attól, hogy családi házban vagy emeleti lakásban éljük a mindennapjainkat, időnként szükségünk lesz némi szerelésre vagy barkácsolásra. Hol elromlik vagy meghibásodik valami, hol pedig bennünk születik meg a felújítás gondolata.
2019. június 19. szerda 10:04 - HírExtra
 

Ilyesfajta helyzetekben kétféle dologra lehet szükségünk. Az egyik a szakértelem vagy hozzáértés. Ezt vagy magunkkal hoztuk már, vagy kitanuljuk az internet segítségével. Ha úgy gondoljuk, akkor igénybe vehetjük a szakemberek segítségét is.

A másik szükséges hozzávalót a munkaeszközök jelentik. Ezek nélkül ugyanis nehezen tudunk boldogulni.

Rövid cikkünkben azt mutatjuk meg, hogy milyen kéziszerszámok érhetők el az Elektrikstore.hu kínálatában, melyek minden háztartásban jól jönnek időnként.

Villanyszereléshez valódi kincs a kábelcsupaszító


Egy minőségi kábelcsupaszító szinte aranyat érhet akkor, ha villanyszereléssel kapcsolatos feladatok megoldása vár ránk. Egy ilyen szerszám segítségével ugyanis hatékonyan tudjuk elvégezni a körszelvényű kábelek köpenyének az eltávolítását.

Ez az eszköz minden szigetelő réteget képes levenni. Alkalmazhatjuk akár a kerület menti vagy a hosszanti vágáshoz is.

Az egyik legnépszerűbb darab a JOKARI NO. 12. Ez a szerszám kitűnően alkalmazható a 8-13mm átmérőjű kábelek gyors és precíz csupaszításához. A pengéi speciális titán-nitrid bevonattal vannak ellátva annak érdekében, hogy hosszabb élettartamot biztosítsanak a szerszámnak.

Ezzel az eszközzel gyorsabb vágás mellett kisebb a kopás, emellett pedig a vágási mélység beállítása sem szükséges.

Csupaszoló és vágószerszám egyben

Szintén rendkívül népszerű kéziszerszám a STRIPAX által gyártott darab, ami csupaszoló és vágó feladatokhoz egyaránt remekül használható.

Előszeretettel alkalmazzák gépészeti és üzemmérnöki teendők kapcsán, vasúti környezetben, szélenergiához, robot technológiánál, robbanás védelemhez, illetve hajózást illetően a platformok és hajók építéséhez.

A felépítése optimalizált ergonómiájú, a csupaszolási hossz egy végütközővel állítható, a befogópofák nyitása pedig automatikusan történik a csupaszolást követően.

Szintén mellette szól a hosszú élettartama, emellett pedig a gördülékeny munkavégzést segíti elő, hogy az önbeálló vágó egységben nincs holtjáték.

Kábelkés rendszer készlet


A Jokari 470 kábelkés rendszer készlet szintén az egyik legnépszerűbb darab az Elektrikstore.hu termékei között.

A legtöbb kábel típushoz található benne intelligens cserélhető befogó kampó rendszer, méghozzá 4-70mm átmérő közötti tartományban. A szerszámon el lett helyezve egy kémlelőnyílás, aminek a segítségével ellenőrizhető a vágás pontossága.

A készlet további hozzáadott értéke az automatikusan záródó penge védelem, a biztonsági kapcsoló, az egyszerű horogcsere és az ergonomikus kivitel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását