2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pedikűrösnek készülsz? Ez a tanfolyam neked való!

Egy igazán fantasztikus tanfolyammal vár Téged a StudioFlash csapata, ugyanis pedikűrös tanfolyamot indítanak. Így lehetőséged adódik, hogy kitanuld ezt a jelenleg hiányszakmát.
2019. június 22. szombat 15:28 - HírExtra
 
Tanfolyam információk

A tanfolyam kis létszámú csoportokkal indul, így az oktatók maximális alapossággal tudnak tanítani. A képzés tananyagát képezi a kézi, esztétikai pedikűr szabályainak megismerése, a kéziszerszámok használatának elsajátítása, a bőrtípusok és a kizáró tényezők ismertetése.

A pedikűrös tanfolyam elsősorban gyakorlati oktatáson alapszik, a gyakorlat mellett azonban átfogó elméleti és technikai tanítás is zajlik.

A tanfolyam előnyei


A szakmai oktatás ára igen kedvező, ugyanis mindössze 29 500 Ft-ért beiratkozhatsz a StudioFlash képzésére. Pedikűrös modellre sem lesz szükséged, mert a tanfolyamra jelentkezők párban dolgoznak. Az oktatást követően lehetőséged van folyamatos szakmai konzultációra az oktatókkal. A tanfolyam egy elméleti szintfelmérővel zárul, a képzés sikeres elvégzéséről pedig minden tanuló kap egy névre szóló, exkluzív igazolást, amely 5 000 forintos térítési díj ellenében bármilyen nyelven igényelhető.


A tanfolyam végeztével pedig természetesen lehetőséged van megvásárolni minden eszközt, amelyre szükséged lehet akár hobbiból érdekel a pedikűrözés, akár saját szalon nyitását tervezgeted.

Mit hozz magaddal?

A képzés második napjától majd szükséged lesz egy papucsra, egy darab kisméretű törölközőre és 1 tekercs papírtörlőre. Valamint vidd magaddal egyik kedvenc körömlakkodat is.

A tanfolyam tematikája

● Viselkedés és etika
● Ideális munkakörülmények, munkavédelmi előírások, ÁNTSZ szabályok
● Pedikűr eszközök megismerése (kezelés, karbantartás, fertőtlenítés)
● A láb bőrének jellemzői; csontjai és ízületei
● A láb ortopédiai elváltozásai (bütyök, kalapácsujj, tyúkszem)
● Keringési zavarok
● A kézi lábápolás menete
● Lábápolás kizáró tényezői
● Üdítő masszázs

Jelentkezz az induló tanfolyamok bármelyikére. Választhatsz hétvégi és hétköznapi oktatások közül is. Előbbi esetében három egymást követő szombaton vagy vasárnap lesz a képzés 10 és 15 óra között, míg hétköznapokon hétfő-kedd-szerda és szerda-csütörtök-péntek kombinációjával zajlik a képzés, szintén 10 órától 15 óráig. Mivel a képzéseknek van egy maximum létszáma, a jelentkezések a befizetések sorrendjében fixálódnak.

A beiratkozás menete

A tanfolyamra online tudsz jelentkezni a StudioFlash weboldalán. A jelentkezést követően 10 000 forint előleg befizetésére vagy köteles személyesen a 2. kerületi oktatóközpontban vagy banki átutalással. A fennmaradó 19 500 forintot majd a helyszínen tudod befizetni a képzés indulásakor.

A StudioFlash vár minden érdeklődőt, aki szeretné elsajátítani a szakma csínját bínját.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását