2024. április 18. - Andrea, Ilma

Locsolóbál lesz a Fónóban

Hagyományosan táncházzal várja a közönséget a Fonó Budai Zeneház a Locsolóbálon húsvéthétfőn - közölte az intézmény az MTI-vel.
További híreink a Kultúra rovatban

Jóni masszázzsal kapcsolatos tapasztalatok

A hölgyek nagy része szeretné a felszínre engedni a belső nőt, aki mindenkiben ott rejlik. Felébreszteni ezt a női őserdőt, amit ott érzünk magunkban, nem egyszerű. Ebben azonban nagy segítséget nyújthat a jóni masszázs, amely segít ...

Egy motorolaj segítségével is elérhető hatalmas üzemanyag-megtakarítás?

Bár meglepő lehet, de egy megfelelő motorolaj-választással is elérhető hatalmas üzemanyag-megtakarítás. Céges flották esetén kifejezetten nagy jelentősége van a hatékony üzemeltetésnek, így nem kérdés, hogy ott jól jön egy ilyen ...
További híreink a Kultúra rovatban

A tökéletes kert titkai

A megfelelő kerti növények kiválasztása több szempontból is alapvető fontosságú minden kertész számára. Először is, a helyes növényválasztás biztosítja, hogy kertünk egészséges és élettel teli legyen, hiszen minden növény a saját éghajlati és talajviszonyaihoz igazodik legjobban.

Te tudod, hogy mire jó az MCT olaj?

Ember legyen a talpán, aki a mai, folyton-folyvást megújuló trendeket, folyamatosan zajló kutatások eredményeit követni tudja. Mert az ugyebár nem kérdés, hogy mindenki szeretne egészséges és fitt lenni, csakhogy sok esetben azért nem jön mindez össze, mert nincs a birtokunkban a kellő információ hozzá.

Itt az első magyar emoji-körkép

Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból.

Szórakoztató 5gringos kaszinó történetek a világból

A kaszinók, szerencsejátékok több évszázados hagyománnyal rendelkeznek, a népszerűségüket pedig jelentősen megnövelte az online platformok megjelenése.

Ismét új telefonnal bővült a kínálat

A telefongyártók nem tétlenkednek, év eleje óta több márkás készülék is piacra került, nekünk csak annyi a dolgunk, ha épp vásárlás vagy csere előtt állunk, hogy tájékozódjunk a lehetőségekről, és a legjobb modellt válasszuk ki.

Hogyan kell a bútorokat szállítani?

A bútorok pakolásához nem csupán nyers erőre van szükség, bár vitathatatlan, hogy ez is egy fontos tényező. Emellett azonban más szempontok is számítanak annak érdekében, hogy egy nagyobb szekrény vagy egy ülőgarnitúra sérülésmentesen érkezzen meg a költözés során az új helyére.

Amit tudni érdemes a Sportaza élő fogadásokról

A sportfogadások már hosszú idők óta jelen vannak és mindig is sokakat vonzottak, de olyan népszerűségük nem volt, mint amióta az online fogadás lehetősége megjelent.

Két Folyó Gyöngyszeme: Liaocseng felfedezése

Shandongi Kézművesség - A Shenszian papírvágás Spanyolországba érkezik. Április 1-jén zajlott le a spanyolországi Barcelonában, a "Két Folyó Gyöngyszeme: Liaocheng Felfedezése" Shandongi Kézművesség – Shenhszian Papírvágás Kiállítási és Népszerűsítési Esemény, a Katalónia téren.

Szórástechnika ipari cégeknek - Mit érdemes tudni?

Az ipari festékszórás lényege a festék vagy bevonat felhordása festékszóró vagy szórópisztoly segítségével. Ez a módszer egyenletes felhordást biztosít nagy felületeken, és olyan sima és egyenletes felületet eredményez, amelyet a hagyományos festési technikákkal nehéz megismételni.

Miért egyre népszerűbbek az online szerencsejátékok?

Napjainkban egyre több oldal kínál olyan szerencsejátékot, amit otthonról, avagy mobiltelefonunkról, bárhonnan kipróbálhatunk.

TOP10: a magyarok kedvenc filmjei

A Magyar Filmadatbázis adatai alapján a magyarok kedvence 2024 első negyedévében a Dűne: Második rész volt. A TOP 10-es lista 2. helyén szintén Timothée Chalamet-val a főszerepben a Wonka áll és dobogós A méhész. Az Imádlak utálni a negyedik legkedveltebb, míg a Kung Fu Panda 4 lett az ötödik.

Csillogó varázslat otthon: Útmutató a glazúrozáshoz

Fedezd fel velünk a glazúrozás történetét, az alapanyagok sokszínű világát, és tanuld meg, hogyan készíthetsz tökéletes glazúrt, hogy süteményeid ne csak finomak, hanem lenyűgözően szépek is legyenek. Betekintést nyújtunk a glazúrozás művészetébe, ami nemcsak a süteményeket teszi varázslatossá, de az otthoni sütés élményét is új szintre emeli.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását