Szuper karcsúsító recepteket oszt meg közösségi oldalán Pirner Alma. Az egzotikustánc világbajnok azt vallja, hogy első a táplálkozás, a második a mozgás, ha tökéletes alakot szeretnénk.

 Az egészséges étkezés alapja a jól megválasztott reggeli, Alma bevallotta, hogy harminchat évesen csak edzéssel aligha tudná megtartani bomba alakját.

Pirner Alma a nap legfontosabb étkezésének a reggelit tartja, tökéletes alakjának titka, hogy többször eszik, de keveset.



- Nagyon fontos az egészségtudatos táplálkozás. úgy gondolom, hogy bármennyit is edzel, ha nem eszel jól mellette, soha nem lesz csúcsformád. Nem véletlen mondják, a “kockák a konyhában készülnek.” Heti 8-10 órát edzek, rúdtánc, crossfit, cardio, erősítés, beautyrobic, de sajnos 36 évesen, gyerek után egyáltalán nem ehetek azt, amit megkívánok, ha szeretném a fitt külsőt tartani – árulta el Pirner Alma.

- Mindig azt mondom a hozzám forduló hölgyeknek, hogy ahhoz, hogy a nap hátralévő részében ne akarj felfalni egy komplett svédasztalnyi ételt, érdemes reggelizned. A lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó ételeket tartalmazó reggeli lenne ideális. Ilyen a magas rosttartalommal bíró ördögnyelves zabkása, amely garantálja a hosszan tartó telítettségérzetet. A finomított lisztes pékáruknál vagy cukrozott pelyheknél vércukorszinted hirtelen megemelkedik ezért rövid időn belül visszatér az éhségérzet!