Wellness hétvége ajánló - Abacus Business & Wellness Hotel****

A tökéletes wellness hétvége vagy hét receptje a következő: jó fekvésű, könnyen megközelíthető szálloda, sok medence, remek környék és jó programok. Ezek mind adottak, sőt még különlegességeket is felvonultat az Abacus Business & Wellness Hotel****.

 
A wellnessezés egyre nagyobb divat és egyre több formában végezhető. A közös bennük, hogy mást csinálni, mint a hétköznapokban, figyelni egymásra és önmagunkra, mindez nyugodt környezetben. Ebben a tevékenységben élen jár az Abacus Business & Wellness Hotel****, és nem véletlen, hogy a Herceghalomban lévő wellness hotel ennyire népszerű. A bevezetőben már említve volt a kiváló fekvése, ez részben köszönhető az ország Budapest központúságának is.

Ugyanis az Abacus Business & Wellness Hotel**** közlekedési szempontból is remek helyen található, mert az M1-es autópályán könnyű megközelítése. A fővárosból indulva, a 26-os kilométernél kell letérni róla. Tömegközlekedéssel is egyszerű az elérése: a Budapest-Tatabánya-Győr vonalon utazva, Herceghalomnál kell leszállni a vonatról. Onnan pár perc gyaloglásra található a nyugalom szigete.

A hétköznapokból történő kilépés itt könnyen megvalósítható, ugyanis a közel 1600 négyzetméteres fürdő és az összes szolgáltatás közös nevezője, hogy a vendég jól érezze magát és kimenjen a mindennapi rohanásból, stresszből. Erre szolgál a sokféle szauna is, ahol mindenki megtalálhatja magának azt, amelyik a legjobb hatással van rá. A szépségkezelések, masszázsok egész sorából lehet válogatni, így a wellnessezésből nem csak szebben, fittebben lehet távozni, hanem fiatalabban és megszépülve is.

A hétvégi vagy egész hetet igénybe vevő lazításnál nagyon nem mindegy, hogy milyen környezetben történik a pihenés, a környezetet ezúttal nem csak a szobákra, a medencék kialakításra értjük, hanem a szálloda tágabb környékére is. Hogy ott milyen izgalmas dolgokat lehet csinálni, mikor nincs fürdőzés és lazítás.

A herceghalmi fekvéssel szerencsés az Abacus Business & Wellness Hotel****, mert közel található hozzá az etyeki borvidék, az ott lévő Korda filmstúdió, a kisvasút, a Pancho Aréna, az alcsútdobozi arborétum vagy a kalandpark, hogy csak a legizgalmasabb, legismertebb helyeket említsük. Izgalom, adrenalin vonalán haladva elérhetők az Abacus Business & Wellness Hotel**** szervezésében terepjárós túra, amit a környéken tartanak. De aki ezt még jobban szeretné kimaxolni, annak csak 4,8 kilométert kell megtennie.

Ekkora távolságra található a közeli vezetéstechnikai központ, amelyek szerepét a hazai közlekedés biztonsági szakemberek és a rendőrség koránt sem hangsúlyozza annyira, mint kellene. Ugyanis az itt elsajátítható képzés a megoldás arra, amit a rendőrség próbál az egyre erősebb radarozással, fenyegetésekkel és az autósok folyamatos hibáztatásával ”megoldani”. Mivel a sok éve használt módszereiknek nem látható az eredménye, mert a halálos balesetek sajnos növekednek. Ezért érdemes lenne máshogy megközelíteni a területet, mert ez így nem működik.

Ez a megközelítés az, hogy az autóvezetőket tudatosabbá kell tenni a képzés és a gyakorlás által. Ha a sofőrök tudják, hogy mit kell tenni akkor ha megcsúszik az autó, ki tudják védeni a veszélyes helyzeteket, akkor fog csökkenni a balesetek száma. Ezekben a helyzetekben tud segíteni az Abacus Business & Wellness Hotel**** közelében lévő vezetéstechnikai központ is.