Ismét új telefonnal bővült a kínálat

A telefongyártók nem tétlenkednek, év eleje óta több márkás készülék is piacra került, nekünk csak annyi a dolgunk, ha épp vásárlás vagy csere előtt állunk, hogy tájékozódjunk a lehetőségekről, és a legjobb modellt válasszuk ki.

Ha egy jó minőségű, középkategóriás, androidos mobilt keresünk, akkor a Samsung Galaxy A55 5G a CoolMobile.hu kínálatából nagyszerű lehet. Nézzük, miket tud ez a termék!

Középkategóriás ár, olykor csúcskategóriás tulajdonságok

Nem véletlen, hogy annyian választanak maguknak Samsung-telefont, hiszen piacvezető márkáról van szó. Az A szériához tartozó modellek is igazán nívósak, nem lesz okunk panaszra akkor sem, ha a pár hete megjelent Samsung Galaxy A55 5G mellett döntünk.

Mind a kamerarendszer, mint a hardveres felépítés lenyűgöző, de a kialakítás sem utolsó. Kezdjük azzal, hogy a készülék elő- és hátlapja is üvegből készült: elöl Gorilla Glass Victus+ üveget, hátul Gorilla Glasst találunk, ezeket alumíniumkeret fogja közre.

Szín tekintetében van mód választani sárga, lila, király tengerészkék és jegeskék közül, így látható, hogy nem egy szokványos darabról beszélünk, a dizájnra külön figyelmet fordított a gyártó. Ezt mutatja az is, hogy lekerekített szélei vannak a telefonnak.

Lehetőségek a fényképezéshez

A Samsung Galaxy A55 5G kamerarendszerén túl az elkészült fotók beállítási lehetőségei is hozzájárulnak ahhoz, hogy elégedettek legyünk a végeredménnyel, akár szelfit lőnénk, akár a családi fényképalbumot gyarapítanánk.

Hátul egymás alatt helyezkedik el a három kamera – az 50 MP-es széles látószögű, a 12 MP-es ultraszéles és az 5 MP-es makróegység –, amely természetesen LED vakuval is kiegészül. Éjszakai fotózáshoz is remekül használható a készülék, sőt utólagosan egyetlen mozdulattal lehet szerkeszteni a képeket.

A videózás is professzionális szinten történhet: a Super HDR mód és a 4K felbontás is a rendelkezésre áll. Az előlapi, 32 MP-es szelfikamera is számos funkcióval egészült ki az új modellben, ilyen például a portrémód, de lehetőség van a háttér elhomályosítására is.

A biztonság új értelmet nyert

Ahhoz, hogy a fotóinkat menteni tudjuk, nagy tárhelyre lehet szükségünk, ezt a 8/128, a 8/256 vagy a 12/256 GB-nyi terület biztosítani fogja. Ha pedig mindez nem lenne elég, ott van a hibrid Dual-SIM: mi dönthetjük el, hogy egy másik SIM-kártyával vagy microSDXC kártyával kívánjuk-e használni a mobilt.

Nem mellesleg ne felejtsük el, hogy ma már nagyrészt a felhőbe mentjük a dokumentumainkat, ezzel a telefonnal teljesen biztonságos módon meg tudjuk tenni ezt. És nemcsak a kijelző alatt található ujjlenyomat-olvasó óvja a készülékünket, hanem a Samsung Knox Vault is.

Ez a kiegészítés gondoskodik arról, hogy az érzékeny adatok ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, hiszen a biztonságos processzor a CPU-tól függetlenül működik, ezért akár a titkos jelszavainkat is gond nélkül tárolhatjuk a mobilon.

A Samsung Galaxy A55 5G biztosan sokak kedvence lesz emiatt is, további részletekért a CoolMobile.hu oldalát keresd fel!