2024. április 20. - Tivadar

Betiltják Mónikát és Joshit?!

Gusztustalanok, akik miatt megállnak a gyerekeink a fejlődésben, vagy egyenesen visszafelé fejlődnek. Betiltják a mónikasót?!
2009. március 23. hétfő 12:59 - HírExtra
Kérdés persze, hogy a primitívség kinek meglepő, hiszen a HírExtra ezt már korábban is megírta (pl. itt és itt). Ez is egy jelzés tehát, hogy a kedves Olvasó továbbra is jól teszi, ha minket olvas, s elsőként értesül közéletünk minden rezdüléséről. Ugyanis amit a Blikk újdonságként címoldalon hozott, azt mi már réges-régen leközöltük.

Igaz, a Blikk szerint azért gusztustalan a Mónika, meg a josibarát, mert gusztustalan, emberi méltóságot sértő és hasonló vádakkal illetik az ORTT-hez benyújtott beadványok a műsoraikat, amelyek szerint a műsorok olyan primitívek, mint az anyaföld másfél kilométeres mélységben.

Jajj, ez ellen persze mi is tiltakozunk, hiszen Mónika a kultúra netovábbja, aki nélkül lehet élni, de nem érdemes. Lehet, hogy első látásra sokaknak úgy tűnik, hogy nem is lehet, de hát ezt egy egyszerű példán tudjuk szemléltetni: ha körbenézünk, akkor látjuk, hogy Bukarest még nem pusztult ki. Pedig ott nem néznek Mónikát. Tehát minden bizonnyal lehet élni nélküle. S ha körbenézünk, akkor azt is látjuk, hogy Bukarestben nem élnek olyan jól, mint nálunk, tehát ezért érdemes Mónikát nézni, mert attól növekszik az életszínvonalunk és nagy és stabil lesz a jólét.

Ezzel az egyszerű és támadhatatlan logikai eszmefuttatással tehát bebizonyítottuk, hogy Mónika nélkül lehet élni, de nem érdemes. Természetesen a képlet levezetése a mi szerzői jogdíjunk, ezért csupán a HírExtra hozzájárulásával lehet érettségi tételként felhasználni. Lassan amúgy olyan magas szintre emelkedik a magyar oktatás, hogy a HírExtra-képlet valóban érettségi tétel lesz.

Joshi Bharatról se feledkezzünk meg. Ő a magyar nemzet megtartója, igazi magyaros nevű (jujj, ez rasszizmus?), aki ellen feljelentést tenni a legnagyobb böszmeség, amit Európában ember megtehet.

Szóval vizsgálat folyik ellenük. Szégyelljük magunkat azon embertársaink helyett is, akik a nemzetünk e két támaszát, ezredéves kultúránk védelmezőjét bántják!
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását