2024. április 27. - Zita

Durva! Kidobatta Lindsay Lohant leszbikus szerelme!

Romokban a színésznő, hiszen szó szerint kihajították az egyik szórakozóhelyről, amit volt szerelmének, a DJ lánynak köszönhetett.
2009. április 6. hétfő 18:59 - Kővári Adrienn
Lindsay Lohan egyre szánalmasabb képet fest magáról, és ezt egyre inkább a körülötte levők is észreveszik. Emlékszik még egyáltalán valaki arra az aranyos kislányra, aki saját ikertestvérét is eljátszotta az Apád, anyád idejöjjön című filmben, ekkor még csak 12 éves volt.

Azóta nagyot fordult vele a világ. Eleinte díjakat is kapott, elismerték tehetségét, és több híres emberrel is forgatott, vagy csak kapcsolatba került. Érdekes, hogy gyermekként még modellkedett is a Ford Modelsnél, és életében egy-két albumot is kiadott.

A sivár jelen

Azóta mi történt vele? Lecsúszott, de annyira mélyre, ahonnan már csak kevesen tudnak visszajönni. Volt ő már drog és alkohol elvonón, elkeseredetten mutogatta magát, míg már filmszerepeket sem kapott. Olyan szerencsében részesült, hogy elmondhatta magáról, hogy Paris Hilton barátnője, de most már ezzel sem dicsekedhet.

Most hétvégén megesett egy nagyon érdekes, és megdöbbentő esemény, amin az ember nem tud nem nevetni, csak Lindsay lehetett az, aki megaláztatásában sírva fakadt.

Kidobták a vörös szőnyegről!

Egy olyan buliba szeretett volna bejutni a már csak botrányairól híres színésznő, ahol egy ellensége – már nem lehet másképp nevezni – keverte a zenét. Az OK! Magazin értesülései szerint, mikor Lindsay megpróbált belépni a szórakozóhelyre, egyszerűen útját állták a biztonságiak, s nem engedték be a partyba.

Az öt biztonságiőr megkapta azt az utasítást, hogy keressék meg Lindsayt, s ha megtalálják, semmiképp se engedjék be. A magazin forrásai szerint az volt a pontos parancs, hogyha csak nem egy tankkal közelíti meg Lindsay a vörös szőnyeget, be ne engedjék, mert nem lehet ma este itt.

Miért nem jó egy dühös, leszbikus szerető?

Kikkel ápol ennyire rossz kapcsolatokat a színésznő? A Ronson családdal, pontosabban Samantha Ronsonnal, és annak testvérével Charlotte Ronsonnal. Ki is pontosan ez a Samantha? Lindsay volt barátnője. Igen, ő már leszbikus is volt, talán Imég mindig az. igazából senki sem érti, hogy mi zajlott kettejük között, de az biztos, hogy volt valami.

Az eset érdekessége ráadásul, hogy ha Lindsay nem is, de olyan celebek, mint Nicole Richie, Jewel, vagy akár Paris Hilton is könnyűszerrel beléphetett azon az ajtón.

Botrány a koncerten!

Állítólag azért nem akarták, hogy a vörös színésznő is részt vegyen az estén, mert nem szerették volna, ha olyan botrányt kavar, mint amilyet a múlt heti Lily Allen koncerten produkált.

Egyszer csak ott termett a mit sem sejtő Lily Allen mellett, aki dalait énekelte, s a fülébe súgott valamit. Talán szerette volna megkapni a mikrofont egy pillanatra? Ehelyett egy ölelést kapott a meglepődött Lily Allentől, majd táncolt egy sort a színpadon, de mikor rájött, hogy senki sem foglalkozik vele, inkább lesétált megalázottan a színpadról.

Hogy mitől esett ennyire szét Lindsay Lohen? Nem bírta elvileselni a hirtelen jött sikert. Most már késő bármit is bánni, hiszen ha ez így folytatódik, és a bulikból is ki fogják dobni, akkor hamarosan már sehol sem lesz rá módja, hogy ápolgassa a celeb kapcsolatait.
Forrás: E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását