2024. május 17. - Paszkál

Lindsay Lohan az interneten keresi párját! - videóval

Hogy a hírből mennyi igaz? Minden. Lindsayt mennyire lehet komolyan venni? Semennyire sem, ezt újból be is bizonyította.
2009. április 15. szerda 16:59 - Kővári Adrienn
Lindsay Lohan még mindig tud újat, és még cikisebbet mutatni. Jelenleg a videójától hangos az internet. Nem, nem olyan videóról van szó, hanem egy egyszerű társkeresőről, vagyis inkább egy viccről.

Még ki sem hűlt az ágya Samantha Ronson után, már is vidáman keresi újabb partnerét, de most az internet segítségével.

Elkészített egy profin megvágott videót, amiben önmagát reklámozza.

- Szia, a nevem Lindsay, és a szerelmet keresem. Jelenleg egyedülálló vagyok, ezért szeretném az életemet megosztani valakivel. – kezdett bele az önreklámba az immáron újra vörös színésznő.

Beszámolt még arról is, hogy mennyire kreatív, és munkamániás és valljuk be, alkoholista is. Azt nem határozta meg, hogy nőt vagy férfit keresne, gondolhatjuk, hogy kicsi Lindsaynek teljesen mindegy. Csak az a fontos a számára, hogy élete szerelme, akit keres, az szeresse a hosszú sétákat a tengerparton, és az autókázást se vesse meg.

Valójában mi volt ezzel a kis videóval a célja? Lindsay nagyon viccesnek érzi magát, mert az egészet csak poénnak szánta, hogy ezzel a húzásával parodizálja ki az eHarmonyt, és azokat az embereket, akik magukról készítenek hasonló videókat.

Ez tényleg ennyire vicces? Neki igen, és másoknak is. Akad több rajongója is, aki zseniális húzásnak tartja a színésznő játékát, és értik a viccet is. Mi inkább úgy mondanánk, hogy szegény Lindsay, amikor kitalálta ezt a remel paródiát azzal inkább magát égette, mert sajnos mind igaz, ami a videóban elhangzik. Nem rég dobták, alkoholista, és ráadásul munkája sincsen. Szegény Lindsay, ez már megint nem jött össze.

A videó nálunk is megtekinthető.



Forrás: People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását