2024. május 14. - Bonifác

Hetedik gyermekét várja Angelina Jolie, de közben szakít Brad Pittel?

Se Angelina, se Brad nem erősítette meg a hírt, de egyre biztosabb, hogy ismét gyermeket vár a színésznő. Viszont elképzelhető, hogy Brad nélkül kell felnőnie...
2009. április 17. péntek 19:49 - Kővári Adrienn
Sarah Michelle Gellar már bejelentette terhességét, és így tett Heidi Klum, a szupermodell, és Nichole Richie is. Ma Angelina Jolien van a sor, hogy elmondhassa: gyermeket vár.

Brad Pittel ez lenne már a hetedik gyermekük. A pár egyik tagja sem erősítette meg a nagy hírt, hogy igaz lenne, de egy közeli barát örömmel nyilatkozott a Star magazinnak. Állítólag két és fél hónapos terhes, és már azelőtt tudta, hogy babát vár, mielőtt megcsinálta volna a terhességi tesztet.

A forrás azt is elmesélte, hogy azért nem nyilatkozott a Brangelina páros még, mert kicsit megromlott kettejük románca.

- Már hónapok óta próbálkoznak a babával, de mikor kiderült, hogy Angelina terhes, mindketten sokkot kaptak. Mostanában sokat veszekednek, cseppet sem tűnik egyszerűnek a kettőjük helyzete. – tette még hozzá az a bizonyos forrás.

A Star magazin nem hagyta ennyiben ezeket az aggasztó híreket, addig kutakodott míg talált egy másik forrást is, aki mesélt a pár veszekedéseiről is.

Vége a szerelemnek?


Állítólag azon is összevesztek, amikor Brad megmasszíroztatta a hátát a dadussal, míg a gyerekek aludtak. Ráadásul Angelina ki is rúgta a férjét a hálószobájukból.

- Egyre mocskosabb lesz a kettejük viszonya. – tette hozzá még a második forrás.

Még 2005-ben kezdtek randizgatni, akkor szakított Brad volt szerelmével, Jennifer Anistonnal. Titokban össze is házasodtak Angelinával, és született már három közös gyermekük. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt még 2006-ban látta meg a napvilágot, az ikrek, Knox Leon and Vivienne Marcheline pedig 2008-ban születtek.

Nekik nem volt elég ennyi gyermek, bár az is igaz, hogy saját gyermekei előtt már örökbefogadott pár csemetét Angelina. Így van még három gyermekük: a nyolc éves Maddox Chivan Jolie-Pitt, az öt éves Pax Thien Jolie-Pitt, és a három éves Zahara Marley Jolie-Pitt.

És akkor most jön a hetedik gyermek! Ha ilyen botrányossá kezd válni a viszonyuk, akkor még az sem biztos, hogy lesz ebből hetedik gyermek. Ha mégis, akkor könnyen megeshet, hogy Brad nélkül fog felnőni.
Forrás: celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását