2024. május 2. - Zsigmond

Szörnyű! Beckham neje egyre öregebb és csúnyább

Victoria Beckham ma tölti be a 35-öt. Születésnapját már megünnepelte barátnőivel, például Eva Longoriával, és Nicole Richievel.
2009. április 17. péntek 16:59 - Kővári Adrienn
Magyar idő szerint ma ünnepli 35. születésnapját az egykori Posh Spice, ismertebb nevén Victoria Beckham. Ha mást ez a hír annyira nem is ráz meg, őt bizony igen: már elkezdte az ünneplést is.

Nem bír magával az öregedő - minek is nevezzük - focista feleség, és már tegnap elugrott barátnőivel bulizni. A Cecconi névre hallgató étteremben elfogyasztottak egy drága vacsorát, barátnőivel.

Névszerint jelen volt Eva Longoria Parker, Katie Holmes, Jennifer Lopez, Kate Beckinsale és Nicole Richie is.

A US Weekly beszámolt róla, hogy a népes társaság este fél tíz felé érkezett meg a helyszínre, ahol természetesen megtörtént a pezsgős koccintás, és tortát is kapott az ünnepelt.

Arról információja senkinek sincsen, hogy Victoria evett-e bármit is, de elég valószínű, hogy nem.

Így ünnepelte meg Victoria 35. születésnapját. Hogy miért aznap volt a barátnős köszöntés? Azt sem lehet tudni. Lehet, hogy péntek este focista férjével, és gyermekeivel szeretne ünnepelni, mint egy rendes családanya. Ki tudja.

Az azért elképzelhető, hogy Victoria mégsem repes annyira az örömtől, szegényke egyre inkább öregszik, s az a baj, hogy látszik is rajta. Azt mindenki tudja, hogy ő egy az egyben egy plasztikai műtét eredménye. Gyermekét sem volt hajlandó megszülni, csakis császárműtéttel, nehogy elveszítse sáska alakját.

Botox kezelés reggelente, esténként, neki semmi sem számít csak az, hogy tökéletesen nézzen ki. Csak kár, hogy sosem néz szegény tükörbe, így nem tud rájönni, hogy mennyire szánalmasan fest mostanság.
Forrás: E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását