2024. május 12. - Pongrác

Megérkezett! Újabb leszbikus sztár a láthatáron!

Lady Gaga, egy semmitmondó név, de lényegtelen, mert úgy tűnik ő is leszbikus. Bár ezt így nem mondta ki az énekesnő, de nem is tagadta a neki szegezett kérdést.
2009. április 23. csütörtök 16:59 - Kővári Adrienn
Ki ez a Lady Gaga? Mostanában mást sem látni a külföldi celeb magazinok főoldalain, csak őt. Hol a melleit pakolja ki, hol a fenekét tárja a nyilvánosság elé. Ennél sokkal több nem is derül ki róla, valami énekesféle.

Az biztos, hogy nem túl szép, kicsit mű, kicsit eredetinek érzi magát, miközben nagyon messze áll tőle. A legújabb botrányhír vele kapcsolatban, hogy leszbikus! Úgy tűnik, szeretne beállni Lindsay Lohan mögé a sorba.

Sztárok a Twitter-en

Az Amerikában népszerű Twitter közösségi portálon egyre több celeb is fenn van. Olyan nagy nevek regisztráltak oda, mint Beyonce, Nicole Richie és kedvese, Joel Madden. Ők még üzengetni is szoktak egymásnak, amit minden rajongójuk örömmel olvasgat.

Lady Gaga is fenn van ezen az oldalon, és tőle most mások kérdezgethettek, amikre ő örömmel válaszolt. Ekkor történt meg az, hogy valaki megérdeklődte, hogy nem-e leszbikus.

Egyik száma, a Poker Face, arra mer következtetni, hogy biszexuális az énekesnő. Lady Gaga nem tudott rá válaszolni, kicsit megütközött ezen a kérésen, és hárítani kezdett. Nem örült neki, hogy a zenéjétől elvonatkoztattak ebbe a leszbikus irányba. Elmondása szerint hatalmas meleg rajongótáborral büszkélkedhet, ezért is nehéz neki ebben a témában nyilatkoznia.

- Az vagyok, aki vagyok. Mindenkinek meg kell találnia önmagában, hogy ki is valójában. A szexuális irányultságomat, pedig nem tudatosam választom meg. – mesélte nagyon okosan a felkapaszkodó sztár.

Mindezekből kiindulva csak annyit lehet mondani, hogy Lady Gaga, ha nem is leszbikus, akkor biszexuális, mivel feltételezhető, hogy volt már nővel. Ha nem, akkor csak így szeretné magát minél jobban bebetonozni a köztudatba.
Forrás: E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nedudgi
2009. április 23. 18:20
...."nem-e leszbikus." Hát erre mit lehetett volna válaszolni és milyen nyelven? Brrr ...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását