2024. április 28. - Valéria

Forró csókok! Még titkos a színészpáros szerelme!

Shia LaBeouf, a Transformers sztárja ismét szerelmes! Most egy csodaszép szőke nőt választott magának, aki nem más, mint a szintén színésznő AnnaLynne McCord.
2009. április 24. péntek 14:59 - Kővári Adrienn
Az ifjabb Indiana Jones, úgy tűnik megtalálta álmai szerelmét, ismét. A szerencsés lány AnnaLynne McCord, a 90210 sztárja. Nem régóta ismerik egymást Shia LaBeouf-fal, de ennek ellenére halálosan szerelmesek egymásba.

Már többen is látták őket együtt, amint forró csókokat váltottak. Egyik forrás szerint teljesen úgy néztek ki, mint egy friss szerelmes pár, akik még nem tudják elengedni a másikat.

Kapcsolatuk még nem teljesen bejelentett, mert egyikük sem hajlandó nyilatkozni, de az biztos, hogy több van köztük, mint barátság. Ez abból is sejthető, hogy a barátaival nem szokott az ember forrón csókolózni.

Ráadásul az egyik szórakozóhelyen szintén kettesben jelentek meg. Többen is látták, amint a lány belecsókol a férfi nyakába, ráadásul mindenhova együtt mennek. Ez csakis szerelem lehet.

Shia szövevényes szerelmi élete

Tavaly szakított „első szerelmével” Drew Barrymore-ral. A színésznő szerint még túl kisfiús volt neki a huszonkét éves Shia. Ő csak annyit nyilatkozott, hogy ez volt élete első szakítása, és nagyon örül, hogy együtt lehetett Drew-val, mert fantasztikus személyiségnek tartja a színésznőt.

De nem ő volt az egyetlen sztár, akivel összehozta az élet, ugyanis Rihannát is a barátnőjének tudhatta, még ha csak egy rövid ideig is. És most ismét szerelmes, nem is választott magának csúnya lányt, hiszen a szőke AnnaLynne nagyon szexi lány.

Vajon ez a románc most meddig fog tartani? És ki fog ott hagyni kit? Esetleg eljegyzés lesz a vége?
Forrás: celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását