2024. április 28. - Valéria

Elképesztő! Mindenki Paris Hilton mellét akarja! - képpel!

A minap Paris Hilton barátjával bulizni indult. Annyira forró lett a hangulat, hogy egy férfi belemarkolt Paris mellébe, és egy kisebb verekedés is kibontakozott.
2009. május 1. péntek 18:59 - Kővári Adrienn
Paris Hilton bulizni indult párjával, Doug Reinhardt-tal a minap a H Club-ban, Los Angeles-ben. Paris nem hazudtolta meg önmagát, és kipakolta mindenét, amilye csak van. Ez alkalomból ismét megtoldotta egy kicsit a haját is, de a hangsúly most a mellén volt.

Egy nagyon szexi, szűk fekete miniruhát húzott magára, s összes mellét felnyomta a nyakába. Mi tagadás, szép látványt nyújtott, de nagyon úgy festett, hogy ennek aznap este, nemcsak a barátja, Doug örült.

Ugyanis egy vadidegen férfi, egyszer csak odasétált a kedves Parishez, és belemarkolt a mellébe. Erre Doug azonnal válaszolt, és jól elrántotta onnan a betolakodót, hogy az még fel sem foghatta milyen érzés is Paris melleit a tenyerében tartania.

Igen ám, de a fogdosós férfi egyik haverja azon nyomban egy sörös üveget vágott a szerelmes Doughoz. Mondani sem kell, hogy az ő egyik haverja sem tétlenkedett, s egész hamar egy kisebb verekedés bontakozott ki a szórakozóhelyen.

Nehezen, de sikerült a verekedőket szétválasztani, és Paris melle is megmenekült. Igazán szerencsés, hogy egy talpig férfi áll most mellette.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását