2024. április 28. - Valéria

Micsoda?! Férjhez megy Paris Hilton?

Nincs szó tévedésről, Paris ismét szeretne férjhez menni. Kiszemeltje legújabb barátja, akit állítólag most tényleg nagyon szeret.
2009. április 6. hétfő 15:49 - Kővári Adrienn
Paris Hilton most tényleg szerelmes! Elmondása szerint. Már azt a félmondatot is elejtette, hogy mostani párja, Doug Reinhardt lesz a férje is. Hogy ebből mi igaz?

Párját a The Hills nevű sorozatból lehet ismerni, amit nálunk is bemutatott az egyik zenecsatorna. Idén, olyan Valentin-nap környékén jöhettek össze, ugyanis akkor kapott Paris Doug-tól egy személyre szabott ajándékot. A fiatalok már régóta barátok, így eleinte szinte senkinek sem tűnt fel, hogy valami több is lehet kettejük között.

Egy igazi szerelem kezdete?

Január környékén szakított Doug Reinhardt akkori barátnőjével, akivel csak két hónapig alkottak egy párt. Paris legutolsó, hosszabbnak mondható kapcsolata, pedig még a rocksztár, Benji Maddennel volt, a Good Charlotte gitárosával. Ők kilenc hónapig nyúzták egymást.

Ha számolgatunk, azt kapjuk, hogy a fiatalok már lassan két hónapja együtt vannak. Ez még egy kapcsolatban nem mondható valami nagyon sok időnek, de ők már tervezgetnek.

A hétvégi partik egyikén a párocska egyszerűen nem bírta megállni, hogy ne egymás iránt érzett mély szerelmükről áradozzanak.

- Mi tényleg a legjobb barátok vagyunk. – fogott bele a mesélésbe az örökösnő. – Ez most nem olyan kapcsolat, hogy mi csak úgy találkoztunk. Már tavaly óta ismerjük egymást, s eleinte csak barátok voltunk, és sokkal, de sokkal később találtunk csak egymásra. Ennek én annyira örülök, most nagyon boldog vagyok. – mesélte tovább a love storyt Paris.

Házasodna az örökösnő

Már többen is felvetették azt a hírt, hogy a szerelmespár már el is jegyezte egymást. Ez még nem igaz, de úgy tűnik, hogy nagy az esélye egy leánykérésnek a közeljövőben.

Doug csak annyit nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy sosem lehet tudni, de kedvese, a mindig szőke Paris mindent elárult.

- Ő lesz a férjem. – szaladt kicsit előre Paris. Vicc ide vagy oda, már kimondta. Paris ujján is volt már eljegyzési gyűrű, elképzelhető, hogy hamarosan egy újabbat fognak majd ráhúzni. De, hogy oltár elé is állhat-e? Az még kérdéses.

Sokszor hallottunk már ilyet, amikor a friss Hollywoodi sztárok bejelentik eljegyzéseiket, és házassági szándékaikat. Paris szájából is többször hallottunk már ehhez hasonló mondatokat, de próbáljunk meg hinni az örökösnőnek. Lehet, hogy most tényleg szerelmes.

Az biztos, hogy már lassan kezd kiesni a fiatal nők köréből, ugyanis meglepő lehet, de Paris Hilton már 28 éves, a börtönt is megjárta, lassan nem ártana megkomolyodnia. Igaz, hogy egy örök ikonnak tartja magát, ami valljuk be, kicsit érdekesen hangzik, többen felszisszennek ennek hallatán. Ki tudja, de van benne valami.

Reméljük, hogy ez a kapcsolata legalább nyolc hónapig fog tartani, de ha ezzel a hévvel folytatják, akkor addigra már rég férjhez fog menni. Hogy erről mit gondol pontosan a férjjelölt Doug, azt nem lehet tudni.

Mit tervez a közeljövőben a páros?

Az biztos, hogy Paris megkezdi műsorának forgatását, hamarosan indul a My New BFF névre hallgató show második évadja. A BFF rövidítés a Best Friend Forever kijelentést takarja. Örökké a legjobb barátnők, valahogy így hangzik magyarul. Tehát Paris forgatja tovább ezt a reality típusú műsort, melyben barátnői társaságában kibeszélik a világ nagy dolgait, ami a helyi partikra és bulikra koncentrál a leginkább.

De a műsor nemcsak erről szól, sőt! Valójában Paris így keresi legújabb, legjobb barátnőjét. Ki érti ezt? Az biztos, hogy Amerikában sikernek örvend, elképzelhető, hogy hamarosan hazánkban is láthatjuk majd az első évadot.

Viszont az már biztos, hogy Paris az első széria győztese nélkül vág bele az új évadba. Nem vált be a legjobb barátnőnek?

- Ez nekem nagyon nehéz, mert én tényleg szerettem őt, és bíztam benne, de sajnos van az úgy, hogy az emberek idővel megváltoznak. Ttényleg szeretnék találni egy igaz barátot, aki megért engem, és szeret, mert én igazán kedves vagyok, és nagyon jó barát. Szerencsére a barátom nagyon szereti a műsort, gyakran leül a tévé képernyője elé, és megnézi. Mindig vicces ötletekkel áll elő. – mesélt Paris Hilton az érzéseiről, és arról, hogy mennyire szeretne végre egy örökké tartó barátságot.

Eközben Doug tovább forgatja a The Hills részeit, bár nem szándékoznak benne szerepeltetni kedvesét, Parist.

Hogy igazából meddig fog tartani ez a románc, azt nem lehet tudni. A pár szerint örökké, a gonoszkodók, pedig már csak pár hónapot adnak nekik. Az biztos, hogy már sokan várják, hogy végre Paris esküvőjétől, és gyermekének hírétől legyen hangos a média.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását