2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A legszexibb szőke celebek - képekkel!

Könnyebb lenne szőkén az élet? Ők mindent elérhetnek, amit csak akarnak? Elképzelhető. A HírExtra most utánajárt a leghíresebb szösziknek.
2009. március 13. péntek 18:59 - Kővári Adrienn
Ha körbetekint az ember a celebhölgyek világában, rá kell jönnie, hogy legtöbbjük bizony a szőke hajkoronát részesíti előnyben. Hogy miért is van ez? Paris Hilton szerint a szőke nők aranyosabbak, és az életük is sokkal viccesebb. Ő már csak tudja, hogy milyen is a szórakoztató életforma.

A szőke nőkért a legtöbb férfi odavan, ehhez kétség sem fér. Szokás őket az angyalokhoz hasonlítani, de inkább szexszimbólumként tekintenek rájuk. Érdekes, hogy a vörös lányokat is szexis nőként emlegetik, mégsem szeretik őket annyira a férfiak. Több felmérés is kimutatta, hogy első helyen a szőkék állnak, másodikon a barnák, s még csak ezután következnek a vörös lányok. Szegények.

Most összeszedjük a legszexisebb szőke sztárokat, akik mindenképp a legcsinosabb szőkéknek számítanak napjainkban.

Paris Hilton

A szőke ex-örökösnőt senkinek sem kell bemutatni. Botrányairól híres, és semmittevéséről. Hiszen a kisujját sem kellett mozdítania, hogy a rivaldafénybe kerülhessen. Szerepelt Z-kategóriás filmekben, lemezt is adott ki, sőt még könyvet is írt! Nagylábon él, minden eseményen ott van, és bárkit megkaphat - ezzel az előnyével gyakran él is.

Anna Faris

Ha így névről nem is ugrik be elsőre, akkor csak annyit mondok, hogy Horrorra Akadva, vagy A házinyuszi. Utóbbi, legújabb filmjében tökéletesen kibontakozhatott a szexi nyuszilány szerepében, ami nagyon is jól állt neki. Szupervékony, ráadásul nagy mellekkel áldotta meg a sebészet, és gyönyörű hajkoronával rendelkezik. Egyszerűen szexi.

Reese Witherspoon

A szőke nők legszőkébbje – legalábbis a filmvásznon. A Dr. Szösziben nyújtott fantasztikus, és egyben cuki alakításával mindenki szívébe belelopta magát a színésznő. Természetesen ezt nemcsak tehetségének, hanem adottságainak is köszönhette. Reese gyönyörű. Próbálkozott már a barna hajjal, de egyértelmű, hogy melyik áll neki jobban.

Kendra Wilkinson

Az igazi nyuszilány mellett sem lehet elmenni szó nélkül, aki tudja, hogy néz ki, az tudja, hogy miről van szó. Nem hiába került be anno a Playboy villába, hisz isten is erre teremtette, hogy testével szórakoztassa a férfiakat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását