2024. április 20. - Tivadar

Szakított a sztárpáros!

Ismét Jennifer Aniston van terítéken, akiről több forrás is állítja, hogy a minap szakított vele párja, John Mayer. Hogy mi az igazság?
2009. március 12. csütörtök 16:59 - Kővári Adrienn
Pár napja arról számolt be a HírExtra, hogy a közkedvelt színésznő, Jennifer Aniston, ismét balul választott, mert kedvesével, John Mayerrel nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene. A zenésszel már több, mint egy éve boldog kapcsolatban élnek, de ez az idilli hangulat lehet, hogy csak egy látszat volt, hogy a problémákat mélyen elrejtsék. Mivel a színésznő boldognak vallja magát, de közben nem akar férjhez menni, és a gyerek témáról sem tudott érdemben nyilatkozni.

Marley és én
Jennifer Aniston, Owen Wilson oldalán játssza a főszerepet, ebben a könnyedebb hangvételű vígjátékban. Gyerek helyett kutyájuk van, Marley, aki a történet cselekményét bonyolítja. A kritikusok nem értékelték nagyon pozitívan ezt a filmet, amit nálunk is meg lehet tekinteni a mozikban.
Az Eonline nevezetű külföldi internetes oldalnak, egy forrás azt súgta meg, hogy a pár már jó ideje, amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban tengeti a mindennapjait. Igen ám, de ennek vége szakadt, amikor is Jennifer Aniston hazatért tengerentúli promóciós útjáról, amin legújabb filmjét, a Marley & Me-t népszerűsítette. Hazatérése körülbelül múlt héten történt meg.

A forrás még elárulta, hogy teljesen biztos a pár szétválása, ugyanis a férfi, John Mayer azonnal szakított a színésznővel, amikor az hazatért európai útjáról. Aniston szóvivője nem kívánta kommentálni az eseményeket, de Mayer sem kívánt nyilatkozni a szakítással kapcsolatban.

Barátaik szerint, még nem szabad véglegesen kimondani, hogy a pár szakított, ugyanis már többször is volt rá példa, hogy mosolyszünetet tartottak. Könnyen elképzelhető, hogy most is csak erről van szó.

De most akkor mi az igazság?

Az egészben csak az a gyanús, hogy Jennifer Aniston a minap, a U.K. magazinban arról nyilatkozott, hogy már nem hisz az örökké tartó szerelemben. Amikor a tökéletes partnerről kérdezték, csak ennyit mondott: Nekem nincsen ilyenem, és szerintem nem is létezik.

Érdekes, hogy a 40 éves színésznő, nyilvánosan először az Oscar-díjátadón jelent meg párjával, John Mayerrel, kéz a kézben mászkáltak a szerelmesek a vörös szőnyegen. Akkor még azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog, de a U.K. magazinnak is arról beszélt eleinte, hogy életében nem érezte magát boldogabbnak, és ez vonatkozik fizikai, és lelki állapotára is.

Mindenesetre érdekes Jennifer Aniston felfogása a boldog párkapcsolatról. Nem hisz benne, de közben van mellette egy férfi. Elképzelhető, hogy ezek a szakításról szóló pletykák mégsem alaptalanok, hiszen ki az a nő, aki ilyeneket nyilatkozik.

Először megerősíti az emberekben, hogy ő még sosem volt boldogabb, majd elejt olyan mondatokat, melyek szerint nem hisz a sírig tartó szerelemben, és nem érzi azt sem, hogy egy tökéletes férfi lenne mellette. Pár napra rá pedig felröppennek a szakításról szóló pletykák.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását