2024. május 5. - Györgyi

Döbbenet! Szakított a Megasztár álompárja!

Fekete Dávid, és barátnője, Laura eddig bírták. Kapcsolatuk elfáradt az örökös veszekedésekben, és a távolságban - végleg szakítottak.
2009. május 7. csütörtök 20:39 - HírExtra
Hazánk ifjú sztárpárja hullámvölgyeken megy keresztül. Mikor Fekete Dávidot egy ország ismerte meg a Megasztár legutolsó szériájában, vele együtt ismertük meg cicababa barátnőjét, Laurát is.

Akkoriban nagyon harmónikusnak tűnt a kapcsolatuk. A show adásaiban mindig fel-feltűnt a szőke leányzó, amint Dávid nyakában csüng, és szurkol neki, és nagyon szereti. Ráadásul nem is olyan régen, el is jegyezték egymást, még csak négy hónapja, hogy gyűrűt húzott barátnője kezére.

Az eljegyzésre még tavaly év végén került sor, s ezzel mindenkit megleptek, hiszen akkoriban is szakításukról keringtek a hírek. Legtöbben azzal érveltek, hogy egy 22 éves fiú, és egy 21 éves lány életében még nagyon korai az ilyen örök életre szóló fogadalom, s igazuk is lett, mivel most szakítottak.

Dávid munkája miatt egyre kevesebbet találkozott szerelmével, s a távolság végül elkoptatta az érzelmeket. Lehet, hogy egy harmadik fél is közrejátszott a szakításban?
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását