2024. április 23. - Béla

Kiderült! Most már biztos, hogy fia születik a sztárpárnak!

Szinte teljesen biztos, hogy fia fog születni Nicole Richinek, és Joel Maddennek, ugyanis többen is látták, amint kék játékokat vásároltak a babának.
2009. május 14. csütörtök 16:59 - Kővári Adrienn
Nagy az öröm Nicole Richie-éknél ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy második babájuk fiú lesz. A páros még nem erősítette meg a hírt, de a közeli ismerősök már megszellőztették az információt, ráadásul le is buktak! Ugyanis mindenféle kék holmit vásároltak össze a babának.

Mint kiderült Joel, az apa kék festéket vásárolt, míg kedvese kék plüssökkel, és egyéb kék színű játékokkal tért haza. Állítólag Nicole száján ki is futott már a "he" kifejezés, azaz a baba nemét már megjelölte.

Ezek után már nem tudnak tovább titkolózni, hiszen azonnal elindultak a pletykák. Nemcsak a páros, hanem rajongóik is nagyon izgulnak.

Egy, vagy két babával gyarapodik a család?


A szerelmeseknek már van egy közös kislányuk, Harlow, aki még csak 14 hónapos. Mielőtt anya lett volna Nicole Richie botrányos életéről volt híres, de azóta szemmel láthatóan megkomolyodott, és kivirult. Többször is beszélt nyilvánosan arról, hogy milyen fontos a gyerekek iskoláztatása, vagy az egészséges életmód.

Párja, Joel Madden a Good Charlotte nevű rock zenekar énekese, még nem kérte meg szerelme kezét.

Olyan hírek is napvilágot láttak már, hogy esetleg Nicole nem is egy, hanem rögtön két babát is hord a szíve alatt. Közeli barátai azt nyilatkozták, hogy Nicole többször is mesélt arról, hogy úgy érzi, ikrei lesznek, s nagyon reméli, hogy akkor fiú lenne mindkettő.

Ez azért is érdekes, mert Joelnek van egy ikertestvére, Benji. Neki lenne a legnagyobb öröm, ha iker fiai születnének. Ráadásul az, hogy kék színű játékokat vásároltak még nem zárja ki, hogy egy vagy két babának lesznek azok az ajándékok.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását