2024. április 19. - Emma

Szánalmas! Övön alul ütötték Bochkort

Nehéz a celebek élete. Szegény Bochkor Gáboron nevet most Magyarországnak a bulvárolvasó fele.
2009. május 14. csütörtök 11:59 - HírExtra
Havas Henrik az újságírók újságírója, az magyar értelmiség egyik jeles képviselője,úgy döntött Molnár Anikóról ír könyvet. Arról a Molnár Anikóról, akiről a józanabb honfitársaink azt sem tudják ki a fene.

Havas „tanár úr” nem olyan személyt választott könyve tárgyául, aki letett valamit az ország asztalára, világhírű művészt, vagy tudóst, ismert politikust vagy a közéletet meghatározó közszereplőt, hanem egy levitézlett bulvárhőst. Egy Kelebet (értsd celeb).

Azoknak, akik anno ügyesen megúszták, hogy tisztában legyenek azzal, ki az a Molnár VV Anikó, illetve azoknak, akiknek emlékét szerencsésen elfedte a rohanó idő, felelevenítjük e feledhető figura lényét.

Molnár Anikó a Való Világ című népbutító valóságshow első részében tűnt fel. Utána a Nagy Ő halva született produkciójában szerepelt, mint a férfiak álma. Végül kiderüt kapcsolatra Bochkor Gáborral, ami szintén a bulvárlapok hasábjain biztosított helyet számára.

Havas Henrik most „A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste” című könyvben eleveníti fel Anikó életét. Ebben nyilvánvalóan rendkívül szaftos részletek fognak naponta napvilágra kerülni, hiszen a bulvárosoknak is meg kell élniük valamiből. A mostani napi betevő Bochkor Gábor és Anikó szerelméről szól.

Mint Anikó mondja mikor szakított vele, Bochkor ezt nem akarta tudomásul venni, és elmondta Anikónak, hogy „életében nem volt olyan szerelmes, mint akkor belém nem akar engem elveszíteni, sírva könyörgött, hogy vegyem fel a telefont, hogy ne csináljam ezt vele, hogy tönkre fog ebbe menni.”

Mély butaság

Mindezt természetesen Anikó gondolja. Ebből pedig úgy tűnik ki, Anikó szerint ő maga a végzet asszonya, akiért bomlanak a férfiak. Csak hogy mindebből a mély butaság süt, még akkor is, ha véletlenül igaz.

Mert ilyeneket nem szokás leírni és főleg nyilvánosságra hozni, csak akkor, ha erkölcsi érzékünkkel komoly baj van, vagy ha annyira elfeledtek már minket és olyan magányosak vagyunk, hogy kompenzálnunk kell. Ha be akarjuk mutatni, mennyire jó nők vagyunk, mennyire körülöttünk forog a világ.

Szánalmas ez a próbálkozás egy süllyesztőbe került valakiről, aki sosem tett le az asztalra semmit, és most is csak egy dologra képes, egy másik embert – aki ráadásul valaha a szerelme volt - kellemetlen helyzetbe hozni.

Övön aluli ütés ez, mely józan embereknek csak szánalmat ébreszthet Anikó iránt – sajnálatos hogy Havas a nevét adja hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

parragzs
2009. május 14. 21:26
Ahhoz,hogy a cikkíró véleményt formáljon Anikóról,jó lenne ha ismerné Őt. Nekem szerencsém volt megismerni és felháborodtam ezen a cikken!
Az egyik legnormálisabb gondolkozású nő, aki un. celeb. A Havas Henrik is meglátta ezekszerint az EMBER-t Anikóban.
samu49
2009. május 14. 15:50
Szerintem ez a nagyképű Bochkor érezhette milyen szar dolog mikor csesztetnek,szívatnak valakit.Megérdemelte,de azt a műnőt meg finoman mondva ki nem állhatom,sőt...!!
Keri
2009. május 14. 14:04
Azon kivül, hogy a hozzá hasonló szellemi szinvonalú celebekről ir kjönyvet, mit kell tudni erről a nagyképű Havasról?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását