2024. április 28. - Valéria

Tragédia! Gregor Bernadettnek nincs mit ennie, de megnőtt a haja!

Sokan megdöbbentek azon, hogy Gregor Bernadett mindig a pénz miatt panaszkodik, s közben futja olyan kiadásokra, mint a drága hajbeültetés.
2009. május 16. szombat 17:40 - HírExtra
Amióta kirúgták Gregor Bernadettet a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából sokkal szűkösebben él, mint előtte. Ami nem csoda, hiszen havi, közel egy milliótól esett el. De nemcsak a pénz kerüli el őt nagyívben, hanem a problémák is sorra követik egymást.

Nem is olyan régen egy műtéten kellett átesnie, ugyanis megsérült a lába, amiatt még svédországi fellépését is le kellett mondania. Ez anyagilag nagyon rosszul érintette, hiszen sok pénztől esett most el. De színházi szerepléseit is hanyagolnia kell, szintén a baleset miatt. Mivel ő keresne a legtöbbet a családban, így most joggal félhet, és számolgathatja a pénzt, hogy legalább a számlákat ki tudják fizetni.

Viszont többen is megdöbbentek azon, hogy egyik napról a másikra megnőtt Gregor Bernadett haja. Ugyanis az utóbbi időben levágatta hosszú, fekete hajkoronáját, és egy sokkal rövidebbre cserélte. Egy ilyen hajbeültetés nem olcsó mulatság, akkor honnan volt rá pénze a színésznőnek?

- Idegen volt számomra a rövid haj, és a szerepeimhez is szükségem volt a hosszú tincsekre. A hajpótlást ezért a színház fizette, de ha nem így lett volna, akkor is összeszedtem volna rá a pénzt. Sokat dolgozom, ezért tartalékaim is vannak. – mesélte Gregor Bernadett a Hot! Magazinnak.

Mindezek ellenére nem panaszkodik a színésznő, annak is örül, hogy ennyi időt, összesen négy évet eltölthetett a sorozatban. Azért egy kicsit biztosan bántja őt, hogy megváltak tőle, ráadásul a hatalmas fizetése miatt.

Hogy miért volt szükség a műtétre?

Régóta fájlalja már a térdét, de áprilisban az egyik előadáson nagyot reccsent, s végleg felmondta a szolgálatot. A darabot még valahogy végig játszotta, de már mentővel távozott a színházból.

A műtét sikerült, de még hetekig pihennie kell. Azt is elmondta, hogy reméli, kap egy kispénzt, mert úgymond, üzemi baleset történt vele.

Hogyan spórol Gregor Bernadett a válság idején?


A lakás-, és autóhitel neki is gondot okoz, de például pénzt takarít meg azon, hogy nem a drága bioételeket veszi. Hiába szeretne férjével újabb babát, most erről is lemondtak. Elmondása szerint tudnák vállalni az újabb csöppséget, de még várni akarnak, mert ő tényleg mindent szeretne megadni gyermekeinek.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nyesoke
2009. május 21. 18:38
Sajnáljam? Havi egy millió 4 éven keresztül? Ebből nem spórolt? Én sem halok éhen a havi nettó 57 000 Ft-omból, majdcsak kibírja ő is? Ennyi problémát hogyan tud megoldani, nem a drága bioételeket veszi?
Azért jobbulást kívánok.
vezuv
2009. május 17. 11:55
Nem az a gondom, hogy ők sokat keresnek, hanem az, hogy egy jól képzett, iskolázott, középfokú végzettségű munkaerő pedig tényleg fillérekért dolgozik. Kutyát nem érdekelné az ő havi egy millája, ha tisztességes, becsületes munkával legalább nettó 250-et kereshetnénk, a havi 100 helyett.
icu_kerezsi
2009. május 17. 11:51
Nem tudom sajnálni én sem.
Nekem nincs jelenleg munkahelyem,mert itt a környéken ahol élek nem nagyon van,ami normális,és rá adásúl tanulok,hogy jobb legyen nekem,de még sem panaszkodok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását