2024. május 5. - Györgyi

Peller Mariann: nem akarok magamról extra kiretusált képeket!

Egyszerűen tökéletes Peller Mariann teste, egy rossz szó sem érheti. Hogy minek köszönheti a formás idomokat? És eközben miért elégedetlenkedik a műsorvezető? Elárulta a HírExtrának!
2009. május 17. vasárnap 09:50 - Kővári Adrienn
Peller Mariannt tavaly ismerhettük meg az RTL Klubon, amikor a Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedőben feltűnt. Teljesen új arcként robbant be a köztudatba, és rögtön meghódította a férfinézőket elbűvölő személyiségével, és nagyon is szexis külsejével. Ő mégis elégedetlen, fél év alatt tíz kilótól szabadult meg, és még további kilókat szeretne leadni. Többek között erről mesélt a HírExtrának: elárulta, hogyan sikerült lefogynia, ennek ellenére nem fél attól, hogy mellmérete is kisebb lesz, de azt is megosztotta velünk, hogy cseppet sem izgatja őt a férfi magazinok világa.

Tíz kilótól szabadultál meg. Miért döntöttél a fogyókúra mellett? Ennyire elégedetlen voltál magaddal?

Igen, hiszen volt rajtam azért súlyfelesleg. Katus Attilának a segítségével sikerült letornázni a felesleges kilókat, és beállítottunk nekem egy speciális étrendet is. Most két-három hónapja stagnálok súlyilag, de azért jó lenne, ha még lemenne pár kiló, és elérném a számomra tökéletes súlyt. Ez ha fél év, fél év, ha egy év, akkor egy év. Egyelőre az optimális súlyomnál tartok, hogy ilyen szakszavakkal fejezzem ki magam, de majd egyszer szeretném elérni az ideális súlyomat is. Ahhoz még olyan hat, hét kilótól kéne megszabadulnom. Úgyhogy nem vészes a helyzet, s nem is akarok görcsösen lefogyni, nem drasztikusan fogyókúrázom, hanem szépen lassan dolgozgatom le magamról.

Sokan meglepődtek azon, hogy fogyókúrázol, mert többen is úgy gondolják, hogy neked nem is lett volna szükséged erre.

Ezt olyan jó érzés hallani! De a tévé köztudottan erősít, és olyan jó lenne úgy normálisnak látnom magamat a képernyőn is, bár azért most már kezdek elégedett lenni. Tudom, hogy tökéletesen csontos soha nem leszek, hiszen ez alkati kérdés, szélesebb a csípőm, és a combom, de ezt édesanyáméktól örököltem, a kecskeméti famíliától. De azért az ember mégis szeretne feszesebb lenni, úgyhogy most ezen dolgozgatok.

Mennyi idő alatt is ment le az a tíz kiló?

Fél év alatt. Úgyhogy még arról sincsen szó, hogy hirtelen fogytam volna le.

Nem félsz attól, hogy esetleg könnyen visszajönnek a nehezen leadott kilók?

Ez biztos egy örök harc lesz, mivel hajlamom van a hízásra, de ez családi örökség. Néha úgy érzem, hogy elfáradok, és nem fogom bírni, de legtöbbször azt érzem, hogy dehogynem, hiszen ez egy életforma. Egészségesebb is vagyok tőle, és jobban is érzem magam.

Férfirajongóid biztosan megijednek a hír hallatán, mert ugye köztudott, hogy először mindig a melléről fogy az ember. Ráadásul te nagyon is szépekkel büszkélkedhetsz. Nem félsz attól, hogy kisebbek lesznek a fogyókúra miatt?

Hát igen, de valamit valamiért. Igazából nem tehetek róla, hogy onnan is fogyok. Annyira azért nem aggódom miatta, mert van még ott bőven. De mindenképp szeretném egyszer megtapasztalni, hogy úgy mindennel elégedett vagyok úgy legbelül is, ez nagyon jó lenne. Persze lehet, hogy ilyen sosem lesz, de azért igyekszem.

Mit gondolsz a mai szépségideálról?


Én már komolyan nem tudom, hogy mi a mai szépségideál, a minap is épp ezen gondolkoztam. Igazából a nagyon sovány, nagyon vékony, csontos lányok már nem féltétlenül számítanak úgy istenigazából szépségideálnak. Persze ők is szépek, de én úgy veszem észre, hogy egyre inkább előtérbe kerülnek a melles, és picit nőiesebb formák. Úgy tűnik, hogy inkább az ilyen lányokat preferálják a férfiak is. Szerencsére a nők is fellélegezhetnek, hogy nem igazán az a csontos, vékony alkat a divat.

Érdekes, hogy ezt mondod, hogy te is a nőiesebb nőket tartod a jelenlegi szépségideálnak, ezzel többen is egyet értenek. Mégis, ennek ellenére fogyókúrázol…

Igen, de én mégsem fogok soha a modell alkatú, madárcsontú lányok közé tartozni. Majd, ha lemegy az az öt-hat kiló, még akkor sem leszek ilyen. Magamhoz képest vékony leszek, de mégsem leszek az a tipikus sovány lány. Ez nem túl valószínű.

Manapság tényleg sokan diétáznak, nemcsak a sztárok, hanem a hétköznapi, civil emberek is. Az internet is hemzseg a különféle divatos fogyókúrás praktikáktól. Te milyen diétát használsz?

Heti három-négy alkalommal edzek, sajnos már öt-hatra nincsen időm, de azért a három-négy az mindig megvan. Mellette lényegében csak a szénhidrátot igyekszem kiiktatni az életemből. Nincs cukor, nincs kenyér, nincs krumpli. Ritkán eszem rizst, és inkább fehérjéket: csirkét, halat, tojást, sajtot. Így maradnak a saláták, de hál’ Istennek ezeket szeretem. Csak néha tör rám, hogy akkor én most krumplit akarok, ilyenkor egyet magában elfogyasztok.

Úgy értesült a HírExtra, megfordult a fejedben, hogy egyszer majd szívesen lennél címlaplány egy férfimagazinban. Tényleg fontolgatod a dolgot?

Megkérdezték tőlem, hogy lenne-e kedvem hozzá, s azt feleltem, hogy lehet, de azért annyira nem fontolgatom a dolgot, sőt. Most nagyon nem szeretném, ha később lesz is megkeresés, akkor is nagyon el fogok rajta gondolkodni. Meg csalni azért nem akarok sokat, azt nem szeretném, ha olyan fotók jelennének meg rólam, amik extra kiretusált képek. Ez nekem olyan csalásnak tűnik, amit nem szeretnék, mert az már nem is én vagyok.

Hogy a karrieredet is érintsük: első műsorod, a Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedő gyorsan véget ért. Szeretnél majd a közeljövőben újra egy saját műsort vezetni?


Jelenleg a Reggeliben vezetek műsort, és most még csak arra törekszem, hogy minél jobban tudjam ezt csinálni, hiszen rengeteget kell még tanulnom az élő adásról, ez egy nagyon nagy feladat, és mindenképp szeretném jól csinálni. Egyelőre ezen dolgozom, aztán majd meglátjuk, mert persze, nagyon jó lenne egy saját műsort vezetni. Viszont örülök annak, hogy egyáltalán van munkám, hiszen most fogok diplomázni műsorvezető szakon. Ezért sem gondolkodok jelenleg azon, hogy majd még mit szeretnék, mert most az a fontos, hogy ezt csináljam nagyon-nagyon jól, s így valahogy profivá váljak, mert az nem megy egyik pillanatról a másikra. Egy-két év még biztosan kell.

Így zárult a beszélgetés Mariannal, mi csak reméljük, hogy a fogyókúrája ellenére nem fog sokat veszteni formás alakjából.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását