2024. május 2. - Zsigmond

Kiderült! Labancz Lilla fantasztikus mellei és a szike

Az év legdögösebb, legszexisebb, legerotikusabb nője bevallotta, hogy bizony az ő mellei sem éppen eredetiek.
2009. május 21. csütörtök 16:59 - HírExtra
Lehullt a lepel! Kiderült, hogy bizony az év legdögösebb nője is megplasztikáztatta a melleit. Huszonévesen átesett a beavatkozáson azért, mert az úszás miatt elvesztette kerekded idomait. Labancz Lilla semmit sem szeretett volna a véletlenre bízni, ezért csakis a legjobb sebészt szemelte ki melleinek.

Igen ám, de a legjobb orvos, nem olcsó mulatság, Lilla több mint félmillió forintot fizetett ki csodaszép kebleiért. Korábban sosem voltak műtétei, ezért kicsit tartott tőle, de utólag egy cseppet sem bánta meg.

Műtét ide vagy oda, nem lehet oka a panaszra, mert gyönyörű egy nő, s ilyen esetekben mindenki ajánlja a műtétet, hiszen, ha valami nem olyan szép, ráadásul előtte gyönyörű volt, akkor miért ne legyen megint olyan. Molnár Anikó is az úszás miatt varratta fel a melleit, mert megereszkedtek neki.

A szőke szépségét gyakran emlegetik a magyar Dr. Szösziként, de Oroszlán Szonjához is sokat hasonlítják. Ami nem csoda, mert nemcsak szőkeségükben hasonlítanak, hanem arcberendezésben.

S mint kiderült, Lilla elmesélte, hogy azért is lehet ez, mert közös a divattervezőjük, és a kozmetikusuk is.

Sajnos viszont nemcsak pozitív visszajelzésekkel találkozik a csodaszép színésznő. Amikor bemutatták az Álom.net-et, amiben főszerepet játszik, több kritikát is kapott. Lilla szerint több kritika is olyan emberek száját hagyta el, akik nem is értettek hozzá, ugyanis elmondása szerint a film nem nekik szólt.

A még mindig csak huszonhárom éves Lillának teljesen elég, hogy a fiatalok körében sikeres a film, hiszen nekik írták, készítették a rózsaszín buborékot.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását