2024. április 27. - Zita

Fábry térden állva könyörgött a két férfinak!

A népszerű showman térden állva könyörgött Sasvári Sándornak, és Hajas Lászlónak, hogy végre béküljenek ki.
2009. május 28. csütörtök 12:39 - HírExtra
Fábry Sándor mindent megtett, hogy végre kibékítse Sasvári Sándort, és Hajas Lászlót, de minden hiába, nem sikerült neki. A két férfi már a tavalyi Nemzeti Vágta óta rosszban van, pontosabban ki nem állhatják egymást.

A showman most ez a rossz kapcsolatot szerette volna enyhíteni, térden állva könyörgött nekik, de ők hajthatatlanok voltak.

És, hogy mi az oka ennek a makacs haragnak? A tavalyi Nemzeti Vágtán Sasvári, és Hajas is egyszerre versenyzett, s akkor történt meg, azaz ominózus eset, amikor a sztárfodrász megpróbálta megelőzni a színész, aki felnyomta őt a palánkra, s emiatt hatalmasat esett Hajas László.

A fodrász azóta is állítja, hogy nem ő a hibás az eséséért, hanem versenytársa. Eltelt egy év, de egyszer sem találkoztam a futam óta, viszont a feszültség még mindig megvan közöttük. Ezért szerette volna Fábry, ha a műsorában végre kibékülne a két férfi.

Nem akarnak békülni

- Sanyi szándékosan felnyomott a palánkra, emiatt történt meg a bukás, a véleményem nem változott tavaly óta. – mesélte a Blikknek Hajas László.

Elmondása szerint megfagyott a levegő akkor, amikor leült mellé Sasvári az Esti Showderben.

- Én is szerettem volna tisztázni a helyzetet, szerettem volna, ha Sasvári elismeri a szándékosságot. Egy versenyen voltunk, ahol nagyon szeretett volna nyerni, ezért, hogy ne tudjam megelőzni, felnyomott a palánkra. – tette még hozzá Hajas László.

A színész mikor meghallotta Hajas mondatait, majdnem felállt, s távozott a Showder klubból, csak is Fábry kérésére maradt. Térden állva könyörgött a két férfinak, hogy legalább fogjanak kezet.

- Soha nem csinálnék ilyet, főleg nem szándékosan, ezenkívül semmit nem akarok mondani. – reagált a vádakra Sasvári Sándor.

Azzal mindketten tisztában vannak, hogy sosem lesznek barátok, és biztosan beszélgetni sem fognak egymással.

- Nem leszünk kebelbarátok, a tüske még mindig bennem van. Nem vagyok haragtartó, tudni kell megbocsátani, de úgy nehéz, ha valaki nem ismeri be a hibáját. – tette még hozzá a hajszobrász.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását