2024. április 28. - Valéria

Ada nem tud továbblépni? Még mindig Timót szereti?

A csinos műsorvezető a minap azt nyilatkozta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy idővel újra egy párt fog alkotni Timóval, akivel éppen beadták a válópert. Vajon ezeket a gondolatokat megosztotta Dzsudzsák Balázzsal is?
2009. június 3. szerda 09:59 - HírExtra
Adát, a Viva televízió csodaszép műsorvezetőjét ismét összehozták férjével, Timóval. Igaz már beadták a válópert, s jelenleg Ada egy másik férfival randizik, most mégis újra azt csiripelik a madarak, hogy van valami a két volt szerelmes között, vagy ha nincs is, akkor majd lesz.

Pár hete Dzsudzsák Balázzsal hozták össze, Ada nem is tagadta, hogy randizgat a szexi focistával, de váltig állította, hogy még csak nem is csókolóztak.

- Csak barátok vagyunk. – válaszolta egyik rajongójának.

Ada sosem fogalmaz teljesen érthetően a témával kapcsolatban, de egyszer már kicsúszott a száján, hogy nem is szeretné nagyon firtatni a helyzetet, mert a kezdődő kapcsolatnak nagyon rosszat tehet a média, ha felfújja az egészet.

Az viszont tagadhatatlan, hogy mindig az életének a része lesz Timó.

- Nyilván szeretem őt, mert a gyermekeim apja, és mindig fontos része marad az életünknek. – mesélte Ada a napilapnak, aki akár azt is el tudja képzelni, hogy a jövőben majd újra egy párt fognak alkotni.

Ada szerint is ez lenne a legideálisabb a család szempontjából, de sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Lehet, hogy egy sztárfocista lesz a gyerekek új apukája?
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását