2024. május 3. - Tímea, Irma

Micsoda alázás! Így vágott vissza Medveczky Ilona!

Most egy újabb botrány főszereplőjeként hallottunk Medveczky Ilonáról. Egy nála sokkal fiatalabb férfi akarta megalázni, de végül visszafelé sült el az akciója, s a művésznő frappánsan vágta ki magát a helyzetből. Megmutatta: vele nem lehet packázni!
2009. június 5. péntek 09:40 - HírExtra
Medveczky Ilonával megint szórakozni akartak, de végül pórul járt a nagyszájú férfi.
Kölcsey-Gyurkó Levente, az Áll az alku című műsor egyik nyertese hatvanezer forintot ajánlott fel a táncosnőnek, ha előtte sztriptízel.

A tisztességtelen ajánlatot hallva Medveczky elhatározta: megalázza a férfit. Ezt úgy tette, hogy hatalmas botrányt rendezett Hajdú Péter műsorának felvételén. A revükirálynő a Kölcsey-Gyurkó Leventével készült beszélgetés közben rontott be a stúdióba, és egy húszezrest vágott az arcába.

Ez a megalázó jelenet hatásos válasz volt a fiatal játékosnak, aki eddig sem kímélte a különböző celebeket.

Levente Hajdú Péter műsorában most sem okozott csalódást: még vendéglátóját és feleségét, Sarka Katát sem kímélte! Medveczkyről például a következőket mondta:
„csak a testével keresi a pénzt, a férfi hormontúltengését szolgálja, ahogy az apró ruhákban a Moulin Rouge-ban tekereg a színpadon”.

Ennél a mondatnál megjelent Medveczky és a következőket mondta:

„Jó estét kívánok, Medveczky Ilona vagyok. Úgy látom, a több mint kétmillió forintos nyereményéből nem tellett illemórákra, hiszen nem nagyon töri magát, hogy bocsánatot kérjen! Mindenesetre az apró nyugdíjamból felajánlok magának az első négy illemórájára húszezer forintot. Talán maga ennek nagyobb hasznát veszi, mint én!”

Majd elővett egy húszezrest és a férfi arcába vágta.

„Még csak sajnálni sem tudom ezt a fiút, nem érdemli meg. Nem vagyunk egy súlycsoportban. Hiányzik belőle az intelligencia és a tudás” – mondta később az egyik bulvárlapnak a díva.

S hogy mit szólt ehhez Kölcsey-Gyurkó?

„Csodálatos alakítás volt. Az a baj, hogy nem engedi, hogy válaszoljak neki. Ezt a pénzt pedig felajánlom a Greenpeace-nek” – mondta zavart mosollyal Levente.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

szamuráj
2009. június 5. 16:11
A bunkósságnak nincs határa! Leventének ha már nem volt gyerekszobája, azért még műveltsége lehetne! Valakinek képzeli magát, mert nyert egy kis aprót.Az eset Hajdú Péterre is jellemző! Ezzel a műsora nem lett színvonalasabb, csak sajnálatra méltóbb!
szamuráj
2009. június 5. 16:11
A bunkósságnak nincs határa! Leventének ha már nem volt gyerekszobája, azért még műveltsége lehetne! Valakinek képzeli magát, mert nyert egy kis aprót.Az eset Hajdú Péterre is jellemző! Ezzel a műsora nem lett színvonalasabb, csak sajnálatra méltóbb!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását