2024. április 29. - Péter

Stílust vált egykori csillagunk! Csak nem bevadul a tinisztár?

A HírExtra Kovácsovics Fruzsinával beszélgetett, hiszen újra lesz Csillag születik az RTL Klubon, ahol anno ő is feltűnt. Azt is elmesélte, hogy gőzerővel készül az új lemeze, ami másabb lesz, mint az előző.
2009. június 21. vasárnap 08:45 - Kővári Adrienn
A napokban jelentette be az RTL Klub, hogy újra képernyőre kerül a Csillag születik című tehetségkutató műsoruk, igaz az első adásig még várni kell, pontosabban őszig. Viszont jelentkezni addig is lehet, hiszen a tét nem kicsi! Többen is sikeresek lettek a show után, ez történt Kovácsovics Fruzsinával is. Vele beszélgetett a HírExtra, hiszen száznyolcvan fokban megfordult az élete, pedig nem is ő lett a műsor győztese. Ennek ellenére ő volt a műsor egyik legnagyobb nyertese, hiszen ma már elmondhatja magáról, hogy igazi énekes, aki jelenleg a legújabb lemezérét készíti.

Az ország téged még a Csillag születik című műsorban ismerhetett meg, azóta híres lettél, aki ráadásul rengeteg rajongót tudhat a magáénak. Sokban megváltozott az életed?

Igazából teljes mértékben megváltoztatta az életemet, mert minden felfordult körülöttem, természetesen a jó értelemben. Nekem volt előtte egy másik életem, s ez a kettő teljesen más világ. A műsor után elkezdődtek a fellépések, az emberek felismertek az utcán, s ez nekem annyira új volt! Először nem is igen tudtam hova tenni ezt az érzést, de aztán szépen lassan belejöttem. Rengeteg mindent adott nekem ez a műsor.

Ha most te is egy lennél a többi, átlag ember közül, akkor újra jelentkeznél a tehetségkutatón?

Természetesen. Ha visszapörgethetném az életem, akkor is ugyanígy csinálnák mindent. Abszolút nem bántam meg, hiszen az egész karrieremet, és a jelenlegi életemet ennek a tehetségkutatónak köszönhetem.

Akkor csak ajánlani tudod a műsort, minden vállalkozó szellemű embernek.

Igen, mindenkinek. Veszíteni semmit sem lehet vele.

Elég elfoglalt vagy mostanában, vagy azt is mondhatnánk, hogy amióta megismertünk téged. Az előbb is, mikor hívtalak éppen stúdióban voltál…

Biográfia
Született: 1988. december 11.
Korábban már alapított egy zenekart testvérével, és unokatestvéreivel.
Beceneve: Mosolylány
Régen mazsorettezett.
Anyukája énektanár.
Első lemeze: Üveggolyó
Igen, készítjük az új lemezemet, úgyhogy ezen munkálkodunk most nagyon sokat. A fél életemet a stúdióban töltöm.

Akkor végre megajándékozod a rajongókat egy újabb Kovácsovics Fruzsina lemezzel? Lehet esetleg valamit tudni róla?

Erről csak annyit szeretnék mondani, hogyha minden igaz, akkor még a nyáron ki fog jönni. Én írom a szövegeket, s picit más jellegű lesz, mint az előző lemezem. Azóta rengeteg dolog történt velem, nagyon sok mindent megtapasztaltam, változtam, s ezeket olyan jó mind kiírnom magamból. Ezért is érzem fontosnak, hogy én szerezzem a dalaim szövegeit.

Azt mondtad, hogy másabb lesz ez a lemez, mint az előző. Teljesen mást várjunk tőle, vagy azért megmarad a jellegzetes „fruzsis” hangzás?

Egy kicsit felnőttesebb lesz, és pimaszabb, mint az előző. Nemcsak a zene lesz másabb, hanem egy kicsit én is megváltozok.

Ez érdekes. Külsőben mennyire leszel más? Új haj, esetleg egy teljesen új ruhatárral fogsz felszerelkezni? Miben nyilvánul meg ez az imidzs váltás?

Ezt nehéz egy kicsit behatárolni, mert nálam sosem játszott központi szerepet az, hogy például hogyan öltözködöm, vagy éppen, hogyan is nézek ki. Mindig próbáltam egyéni lenni, szeretem a szoknyákat, és a virágos cuccokat, kiegészítőket. Ezeket most is meghagyom, hiszen ez vagyok én, viszont szeretnék egy kicsit nőiesebb irányba elmenni.

A hétköznapjaid nagyon zsúfoltak lehetnek. Stúdió, koncertek, és egyéb interjús szereplések. Ráadásul még egyetemre is jársz…

Nem, már nem járok már egyetemre, még tavaly abbahagytam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet. Nem bírtam összeegyeztetni az énekléssel, a fellépésekkel, ezért muszáj volt választanom. Viszont jelentkeztem most az ELTE-re, ha minden igaz, szeptembertől oda fogok járni.

Jogosan merül fel az emberekben a kérdés, hogyha egy egyetemet már otthagytál, akkor miért mész másikra? Az jobban passzol majd a mostani életviteledhez?

Ezt mindenképp tudom majd a zenélés mellett is csinálni. Az orvosi az sajnos olyan, hogy egy egész embert kíván. Ezért is adtam be a jelentkezési lapot az ELTE tanító és óvóképző szakra, szeretnék majd egyszer óvónő lenni.

Ki tudja, lehet, hogy egyszer tényleg óvónő lesz majd Fruzsina, de az biztos, hogy a gitárral ott lesz a kezében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását