2024. május 7. - Gizella

Mesébe illő menyegző! Férjhez ment a nyuszilány

Végre lezajlott Kendra és szerelme, Hank esküvője. Nemcsak a menyasszony várta már ezt a napot, hanem a rengeteg rajongó.
2009. június 29. hétfő 19:29 - Kővári Adrienn
Igazi hercegnőhöz illően ment férjhez Kendra Wilkinson, az egykori nyuszilány a Playboy villában. A menyegzőre szintén a birtokon került sor, ahol Hugh Hefner és a többi nyuszi együtt örülhettek Kendra sikerének.

Férje a híres NFL játékos, Hank Baskett lett, akivel már több, mint egy éve járnak. Pár hete napvilágot látott még egy örömhír, ugyanis Kendra terhes. A baba előre láthatóan pont karácsonykor jön a világra - ennél már nem is lehetne teljesebb a boldogságuk.

Fényes menyegző

Kendra már hetek, ha nem hónapok óta rettenetesen izgatott. Alig bírta kivárni, hogy végre kimondhassa a boldogító igent, és végre elutazhasson a nászútra kedvesével, azaz a férjével.

Az esküvő gyönyörű volt, Hank is fehér ruhában állt az oltár elé, közel száz vendég lehetett részese az igenek kimondásának.

Sok a haragos

Az örömüket sokan irigylik, nagyon úgy néz ki, hogy Holly is, a szintén egykori villalakó féltékeny Kendrára, mert ő mindent elért, amiről ő még mindig csak álmodozik. Igaz, ezt nem vallja be, de sejteni lehet, hogy nem tud teljesen örülni ennek a boldogságnak.

Holly-n kívül jelen volt még a másik ex-nyuszilány is, Bridget. Ő is nagyon szépnek találta a menyasszonyt, és a szertartást. Mindketten igazi hercegnőnek nevezték Kendrát, hiszen abban a hófehér, abroncsos ruhában pont úgy nézett ki.

Kendranak egy rossz szava sem lehet, hiszen amióta bekerült a Playboy villa lányai című reality show-ba, azóta rettenetesen népszerű. Megismerte szerelmét, saját műsort alapított, terhes, és most férjhez ment. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi jöhet még?
Forrás: HírExtra/People/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását