2024. március 29. - Auguszta

Vizes felsőben pózol a szexi sztár a címlapokon! - képpel

Egy szívtipró vámpír fiú, aki már a címlapokat is bejárta, ugyanis jelenleg vizes pólós képekkel hódítja meg a női szíveket. A sztár még mindig szingli, úgyhogy szabad a pálya!
2009. július 9. csütörtök 17:26 - Kővári Adrienn
Nem várattak magukra az újabb szexi képek Robert Pattinsonről, ugyanis a Rolling Stone magazin készített vele egy fotósorozatot. A Twilight sztárja iránt lányok milliói rajonganak, így a mostani vizes pólós képek láttán egyenesen el fognak ájulni.

Az egyik képen ráadásul csak egy mellényt visel, ami engedi láttatni csodás felsőtestét. Bár kockák tényleg nem nagyon vannak a hasán, az azért elmondható, hogy igazán kívánatos.

Egy forrás elárulta, hogy ráöntöttek egy vödör vizet a szexi színészre, aki nagyon élvezte a fotózást. Abszolút nem ellenkezett, örült annak, hogy csinálhatott valami izgalmasat.

Kié lesznek a képek?

Megvan ezeknek is a maga története, ugyanis a vizes fotók eredetileg a Rolling Stone-nak készültek, de ők sosem jelentették meg ezeket nyomtatott formában. Így a képek most a Us magazinhoz vándoroltak, aki meg is jelentette őket még július 8-án.

A fotózás New York-ban zajlott, s a képeket a híres fotográfus, Theo Wenner készítette, akit James Dean ihletett meg 1991-ből. Öt órán keresztül pózolt Robert a kamera előtt, de végül ennek meg is lett az eredménye.

A képek önmagukért beszélnek, ezzel a legtöbb hölgy egyet érthet. Robertből sosem elég.

Apuka lesz?

A napokban felröppent egy olyan hír, hogy Kristen Stewart terhes, s ő úgy hiszi, hogy a baba csakis Roberté lehet. Erről azóta semmit hallani, könnyen megeshet, hogy ez is csak egy kitaláció volt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását