2024. április 20. - Tivadar

Paris Hilton újra szerelmes!

Nem telt el egy hónap se a nagy szakítás után, Paris Hilton máris egy újabb férfival randizgat. A brit humoristával egyre szorosabb a kapcsolata.
2009. július 27. hétfő 14:08 - Kővári Adrienn
Egy hónapja még csak, hogy Paris Hilton kidobta élete szerelmét, Doug Reinhardt-ot, de azóta már nem egy férfival összehozták. A nevek között ott van a híres focista is, Christiano Ronaldo is, hiába töltöttek el együtt egy forrónak látszó éjszakát, a szőkeség csak azt állította, hogy nagyon jó barátok.

Most ismét randizik Paris, az új barátja egy brit humorista, David Walliams. Annyira komoly a kapcsolata a harminchét éves férfival, hogy a minap meghívta őt Los Angelesbe, a saját villájába egy nyári fürdőzésre.

Egy közeli ismerős szerint már egy ideje barátok, és rengeteget találkoztak titokban, mikor Paris a show-ját forgatta Londonban. A forrás szerint gyakran flörtölnek egymással, Paris imádja Davidet a humora miatt.

Egy igazi szerelem?


Még azt is elárulta a bennfentes, hogy Paris rengeteget beszél telefonon a humoristával. Kedveli őt nemcsak a viccei miatt, hanem azért is, mert végre egy férfi, aki nem úgy kezeli őt, mint egy buta szőkét.

Ennek ellenére egyikük sem nyilatkozik kapcsolatukról, még a szóvivők sem mondanak semmit se. A huszonnyolc éves örökösnő egész életében férfi ügyeiről volt hírhedt, talán ezért is kezd most egy jóval idősebbel, hátha végre megtalálja benne az igazit.

Amikor szakított előző kedvesével, Doug-gal felröppentek olyan hírek, hogy a férfi csak a hírneve miatt volt Parisszel, valójában csak kihasználta őt. A szőkeség környezete erre már többször is felhívta a lány figyelmét, de ő csak hónapokkal később vette ezt észre. Pedig annyira szerelmes volt, hogy nyárra már az eljegyzést is tervezték.

Reméljük, ha igazak a hírek, s tényleg új barátja van Paris Hiltonnak, akkor végre boldog lesz mellette, s nem egy újabb pár hónapos kapcsolattal fog csak gazdagodni.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását